2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Yemin ederim şu an izafiyet teorisini pratik olarak iliklerime kadar hissediyorum eve tıkıldım kaldım ve 1 dk 1 saat gibi geçiyor bugün açıklansın lütfen
-
-
@gencbiraday Cumartesi ve Pazar inceleme olmaz mı? Bugün sanırım Bakan Yardımcıları vs hepsi İstanbul'a gitmişler
-
Arkadaşlar benim umudum kalmadı bugüne dair. Bence bayramdan sonraya kaldı gibi
-
@Alles-Klar bugün herkes rüyasında ilgili şeyler görmüs sanirim bende 1 saat aciklanan sonuclari görmeye calisiyordum göremedim zaten ama ya topluca bi isaret aliyoruz ya da çok gerildik hepimiz
-
@redcrossbjk hafta sonu açıklanmaz kardeşim göç idaresi hafta içi yapıyor çalışmayı
-
@gencbiraday açıklama için demedim kardeşim. Bakanlık kanadı için dedim. Çalışmayı da onlar haftasonu tamamlasa olur verse ve senin de gönlünden geçtiği şekilde pazartesi açıklansa demek istedim.
-
@redcrossbjk Bildiğin gibi bakan beyin hafta sonu hafta içi yok ama genelde bakanlıkta hafta içi bulunuyorlar orası hakkında net bir bilgim yok kardeşim
-
@gencbiraday Olurları geçtim artık olmazları da yokluyorum kardeşim ne yapayım.. O olsa bu olur mu bu olsa şöyle olur mu diyoruz
-
@redcrossbjk herkes öyle kardeşim biraz daha sabır lazım ama pazartesi olur inşallah bu iş
-
@Alles-Klar Amin hocam
-
Haftaya olmaz ise Ağustos a kalır iş
-
@kemankeşş2 inanılmaz bi öngörü
-
Arkadaşlar benden size bir tavsiye. Lütfen her gün ha açıklandı ha açıklanacak diye beklemeyin. Sgk'dan tecrübeli olan arkadaşlarımız bilir 1 ay dedik sonra ara ara yükseldik eli kulağında dedik yine yok en son 5 ay oldu onda da kimsenin haberi yoktu gece 12de bir tweet şak diye açıklandı. Kendi ruh sağlığınız için. Müdürlükten bakanlığa gitti mi gitmedi mi onay verildi mi verilmedi mi bu sorularla manyak oluyoruz. Hele zaten "top bakanlıkta" söylemlerine sakın sakın bel bağlamayın bakanlığa gerçekten gitti mi gitmedi mi gittiyse kaç gün bekler bakanlıktan tekrar müdürlüğe geri döner de milletin referans savaşları mı izlenir bilemeyiz bunları bilme şansımız yok. Ben Sgk'dan "abi bizim referansların kavgası var şuan" diyenleri hatırlıyorum tam da bu yüzden uzamıştı. Akıl sağlığınızı koruyun 2020 kpssye çalışın gerçekten bu mülakattan sonraki süreç normal bir insanın akli dengesini bozar. Burada herkes olumlu duyumu kabul ediyor biri olumsuz bişey söyleyince yalan söylüyor oluyor bu senaryoları çok yaşadık. Ben de yoruldum bunaldım süreçte 4.yılım emin olun anlıyorum ancak ruh sağlığınızı korumak adına tavsiye vermek istedim.
-
@kemankeşş2 hocam bence dediğiniz gibi olursa 4 5 ay sonraya kalır benden söylemeai
-
@onur06 süperim
-
Neye dayanarak söylüyosun bunu? @Pinky
-
-
Bugün de açıklanmadı.. neyse pazartesiye bı şey kalmadı. Böyle diye diye 1 ayı daha deviricez sanırım.
-
@06TC üstat bizi duysa mesai bitiminde bir bilgi verse de enazından bir malumatımız olsa