2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Pinky sonunu okumadım verdiği tarih ️
-
@Pinky kanka 45 kişilik için de o dönem etkinlik olmuştu ve ay sonuna kadar açıklayacağız demişti. Mart sonu demişti sanırım o dönem için. Mayis 7de açıklandı
-
@redcrossbjk kankam artık hangi söylenti çıkacak çıkmayacak 3 güncük kaldı o zaman düşünürüz 45 kişilikte mülakatlar normal seyirde ilerledi bizimki olması gerekenden 3 ay sonra oldu o yüzden mukayese etmek yersiz bu saatten sonra az kaldı sabredelim bakalım
-
Evet perşembe öğlene kadar umudumuz olacak inşallah
-
Bakan bey ve yardımcıları Adana da bugün.. Haftasonu inceleme fırsatı olur mu zor gibi.
-
Evet perşembe akşamı duruma göre değerlendirme yaparız açıklanmamış olursa bir tahminim olacak çok pesimist bir tahmin olduğu için yazmıyorum inşallah en geç perşembe açıklanmış olur
-
@Alles-Klar hocam haftasonu Ankara’da olsalar ne olacak ki bu konudaki çalışmalar mesai saatleri içinde yaptıkları bir prosedürdür bence Web sitesinde açıklanma olayı hariç haftasonları şehirsdışı ziyaretleri yarı iş görev yarı gezi tadında aktivilerdir bence
-
Keske bayramdan önce açıklama ihtimalibi bilmeseydik bu kadar beklemezdim
-
@redcrossbjk fakat o dediği dönemlerde virüs olayları yeni çıkmıştı zannedersem o ötelemiş olabilir
-
Ne bekledik arkadaşlar açıklansa herkes kazanıp kazanamayacağını düşünmeden sevinecek dimi En azından yolumuzu çizeriz inşallah gönlüm herkesin girmesinden yana burada bayramdan önce bayram yaparız mutlu mesut bir bayram geçiririz
-
Kazanamazsam üzülürüm tabi üzülmedim diyen yalan söyler ama bana şöyle bir seçenek sunsalar 6 ay sonra açıklanmak kaydıyla kazanma şansın yüzde 90 vs pzt açıklanacak kazanma ihtimalin yüzde 50 deseler pzt açıklansın derdim ama dürüstçe söyleyim şu anki süreci 2 yıl önce yaşasaydım acele etmezdim umursamazdım zaman ve mekan sorunum var o yüzden çok önemli bir durumunuz yoksa canınızı sıkmayın derim
-
@Pinky hocam rica ediyorum burada tek sorunu olan senmişsin gibi davranmaktan vazgeç herkes ortalama 4-5 yıldır bu sürecin içinde kimi 35inin sınırında memur olma şansının son yılları, kimi nişanlı evlenmek için atanmayı bekliyo, kiminin sorumlu olduğu annesi kardeşleri var kimi evli çocuk sahibi özel sektörden ayrılmış eşinin maaşıyla geçiniyo.. demek istediğim kimsenin kimseden yok bi farkı, başkasının derdini bilmeyen dünyanın en büyük derdinin kendinde olduğunu sanır. Rica ediyorum şu acite olaylarını insanın ruhunu daraltan mesajlarını sonlandır, selametle
-
Herkesin derdi var kim atanmak istemez ki kardeşim herkes derdini dile getiriyor kimseye de çok görmeyin ne de olsa kimin nasibindeyse o girecek listeye bunu bir Allah bilir herkesin Allah gönlüne göre versin kardeşlerim
-
Ben artık şey modundayım “açıklansın ne oluyorsa olsun yolumuza bakalım “. Şu hayatta her şeyi çok bekledim ama nedense bu bekleyiş beni çok zorladı.
-
@onur06 Arkadaşım yemin ederim siz eğitilemezsiniz kimseye hakaret etmeden kimsenin özgürlüğünü sınırlamadan isteyen istediğini istediği kadar yazar deşarj da olur niye sıkıntı yapıyorsun anlamıyorum beğenmediysen okuma geç hayır şunu anlamıyorum burada ekmek dağıtıyorlar ben yazınca senin ekmeğini bana veriyorlar ya da yazınca senin yazma hakkın azalıyor yazınca kelime başı vergi yazıyorlar sana senin elin aşınıyor bileğinde karpak tunel sendromu mu oluşuyor ne oluyor ben yazınca bir üstteki arkadaş "ne bekledik be açıklansın sonuç ne olursa olsun sevinirsiniz değil mi" gibisinden soru sormuş ona hitaben onun söylediklerini destekledim katıldığımı söyledim ve kendimce sebebini söyledim sonunda da olumlu tavsiye niteliğinde bir şey yazdım tamam senin de eleştirme hakkın da var eleştir ama eğer ortada hukuka ve ahlaka aykırı bir durum yoksa sen bana YAZMA diyemezsin ricada bile bulunamazsın o zaman başkaları da çıkar senin yasal olarak kullandığın haklarını engellemek ister kaos çıkar bu işin sonu yok ayrıca sorunlarımın içeriğini yazmadım neden çabuk açıklanmasını istediğimi yazdım tabii ki burada dert yarıştırmıyoruz istiyorsan derdini yaz eğer umursamıyorsam okumam geçerim sen de okuma geç ne diye rencide ediyorsun ki niye sıkıntı yaptın işin özü ben yazınca taksimetre sana mı yazıyor arkadaşım yazdığını beğenenler de dahil bir daha da bana yazmayın okumayın kimsenin özgürlüğünün sınırlamadan istediğimi de yazarım beğenmediyseniz okumayın kardeşim yolunuz açık olsun
-
@gencbiraday bence sizin gibi insanlar tekrar ilkokula başlayıp Türkçe dersi almalı okuduğunu anlama paragraf çalışmalı neden dersen okuduğunu anlama sorunu var daha sende işini yaparken de sana gak derler sen guk anlarsın kamu hizmeti aksar bir soru sormuşsun "çabuk açıklansa yeter demi yolumuza gitsek en azından" gibisinden ben de destekler bir cevap vermişim güzel bir şekilde çok olumlu bir yazı tekrar oku istersen KESİN KAZANMAKTAN ÇOK BELİRSİZLİK BİTSİN DİYE VURGU YAPMIŞIM YÜZDE 90 KAZANMAK MI vsGEÇ AÇIKLANMA YÜZDE 50 ATANMA MI DİYE erken açıklansın kazanma ihtimalim azsa bile demişim ama herkes üzülür tabi demişim kazanamazsa diye de eklemişim yoksa boşuna mı girdik doğal bir durum dedim İLLA BEN GİREYİM ÜZÜLÜRÜM DEMEDİM Kİ BEN HEP ÇABUK AÇIKLANMASINDAN YANAYIM KAZANAMAZSAM AZ ÜZÜLÜRÜM DEDİM VAR GEÇMİŞ İLETİLERDE DE gayri daha da bana cevap yazma kardeşim senin hiç bir iletine yorum yapmam okumam siz de düşüncelere saygı yok anlama yok umarım sen de kendin gibi insanlarla muhatap olursun sonra kabahatli biz oluyoruz yolun açık olsun
-
@Pinky kardeşim bana niye hakaret ediyorsun ki ben senin yazını savundum anlayamadım neyse sana yorum yapmıcam
-
@Pinky hürriyette güzin abla var, oraya yaz
-
@Pinky benim yazımda herkesin derdi var çok görmeyin herkes yazabilir dedim ben sana derdini anlatman yönünde destek verir bir cümle kurdum , ama sen hakaret ediyorsun kimse kimseden üstün değil burda kardeşim kimsenın eğitimini sorgulama bence illa çok merak ediyorsan söyleyim Türkiye’de ilk 15 bindeydim ben siyasal mezunuyum Türkçeyi de sana baştan öğretirim sorun yok Buda benim sana son cevabım kimseyle polemik yapmadım burada ama sen hakaret ettiğin için bunu yazmayı kendime bir zorunluluk hissettim
-
Arkadaş bu bekleyiş herkesin sinirlerini geriyor ama ben ve benim gibiler olduğunca siteye sadece önemli bir gelişme var mı diye bakıyoruz. Lütfen gereksiz polemiklere girerek birbirimizin kalbini kırmayalım. Önünde sonunda açıklanacak ancak mental olarak da sağlıklı kalabilmek en önemlisi.