2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Allahım sen sabır ve güç ver kurban olduğum
-
Sn Cumhurbaşkanı, Sn Bakan ve Bakan Yardımcıları ile Jandarma Genel Komutanı toplantı yapıyorlar. Bizim alım da mevzu olmuş müdür acaba?
https://twitter.com/iletisim/status/1287836339153580034?s=19 -
@redcrossbjk aynen hatta mgk ve yaş konusu da bizmişiz
-
@redcrossbjk hocam masallah her yerden haberiniz var bnm niye hic haberim yok ki
-
@çölkaplanı mevzunun biz olmayacağını bilecek kadar akıl kapasitene ben sahibim de biraz tebessüm edebilmek için yazdığımı anlamayıp ciddi ciddi cevap verecek kadar da akıllı olan sizsiniz anlaşılan.. Tebrik ederim
-
Gökçe beyin atılan tweetlere yanıt vermemesinin sebebi bayramdan önce açıklanacak olması olabilir mi arkadaşlar sizce?
-
Bayramdan önce olacaksa en geç yarın bir sağlam duyum gerekir zira açıklanacak olsa buraya duyumu bir gün önceden düşer diye düşünüyorum ( duyumsuz da açıklanabilir elbet orası ayrı)
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@redcrossbjk aynen hatta mgk ve yaş konusu da bizmişiz
kardeşim kendini kastığın gibi milletide çok kasıyorsun haberin olsun biraz tebessüm etmeye bak..
-
Arkadaşlar Gökçe beyin söylediğine ve duyumlara göre bayram öncesinde mutabık kalındı hiç belli olmaz neticede bitmeyen bir işlem kalmadı herşey hazır.. Bence bayram öncesi açıklanacak
-
@samettin hocam twitterda resmi hesapları takip edince bir de Sn Bakanımızın twit bildirimleri açık o şekilde öğreniyorum yoksa sıradan bir insanız nereden bileceğiz
-
@redcrossbjk dostum ben de espir yaptim ya sen neden ciddye aldin
-
@redcrossbjk tamam hocam
-
Arkadaslar tekrar kpss ye girecek misiniz????
-
@çölkaplanı EyvAllah kardeşim
-
@samettin il gocu kazanirsam oylesine kalan bilgilerle girecem ( ne de olsa parasini verdik ) kazanamazsak son 40 gun Allah ne verdiyse calsiip girecez mecbur
-
@samettin evet giricem. Kazansam da kaybetsem de... Kazanırsam merkez göç için, elenirsem guy ve diğer kurum sinavlari için girmek zorundayım
-
Sayıştay denetçiliği açıklanmış. 5 kişi ortak arkadaşlar. Geceyi -5’le güzel bitirdik
-
Arkadaşlar gökçe bey bayramdan önce diyerek genel müdürlüğün listeyi hazırlyacağını kast etti bence ve galiba gm listeyi hazırlsyp bakanlığa gönderdi ,geçen alımda da aynısı olmuştu ,gökçe beyin söylediğü tarihten 1 ay sonra açıklanmıştı çünkü bakanlıktan onay bekleniyordu zannımca top bakanlıkta gökçe bey doğal olarak biz işi hallettik bakanlık onaylamıyor gibi bir açıklama yapamaz o yüzden odak noktamız yanlış yani gm yöneticilerine boşuna tweet atılıyor bence şu an muhattabımız içişleri bakanlığı
-
@felix-felicis Sayıştayı kazanan Nurgül GÖL İl göç de 45 lik de Asil kazanmış feragat ederse YEDEK 8 de aranır Mevlüt Yeni yedek 8 de aynı zamamda 200 lük mülakat listesinde
-
@kemankeşş2 bizim yedeklik durumu açısından güzel gelişmeler