2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@jhonnybravo sende mi brütüs
-
Sana o güzel soruyu soruyorum, duyum mu tahmin mi?
-
@gencbiraday bence duyum gibi duruyor
-
@jhonnybravo her kurumda tanıdık var hocam senin de rekabet kurumu filan
-
@06TC üstat senden bir haber daha bekliyoruz
-
Arkadaslar dedigim gibi cok yorum yapmak istemiyorum sonunda linc yemek var. Ama ben yarin ve cuma aciklanmayacak gibi algiladim. Benim anladigim kadariyla is su an bakan beyde . O ne zaman talimat verirse o zaman aciklancak. Belki de benim konustugum kisinin karamsarligindan belki benim karamsarligindan ama ben oyle hissettim acikcasi. !
-
@kemankeşş2 hocam biz biraz kasarlandik her kurumda calisan bi arkadasimiz oldu bi biz kaldik. Ama goc idaresinde irtibatli oldugum kisi arkadasim degil ben her hitabimda efendim diye hitap ediyorum gerisini sen dusun
-
@jhonnybravo haftaya olur mu
-
Bayram sonrasına kalmaz umarım
-
@jhonnybravo hocam bir sonraki hafta açıklanma ihtimali için ne sezdiniz konuşmalardan peki
-
Üstadlar dün kurumda çalışan arkadaşımız 2 3 güne açıklanır dedi şuan arkadaş farklı bişey söylüyor. Elbette herkesin bişeyler paylaşıyor olmasından mutluyuz fakat şu durum bile ortada bir belirsizlik olduğunu gösteriyor.. Tek bildiğimiz Gökçe Ok un açıklamasıdır. O bile kesin konuşmadı..
-
Keşke bu tip platformlara tc kimlik numarasıyla girilseydi de o zaman görseydim burda yazan bazı arkadaşları. İtibar ettiğiniz geçmişten kendini kanıtlamış insanlar dışında kimsenin sözüne itibar etmeyin arkadaşlar, genel müdür yardımcısı ve tc06'nın söylediğine güvenelim. Allahın izniyle bayramdan önce açıklanacak Hayırlı geceler
-
@80üstamadnnmsz yorum değil ️Daha öncede söylemiştim pazartesi bekliyorum açıklanmasını
-
Tercih sizin arkadaslar . Mulakatta sorusunu cevaplarken heycsndan sesinizin titredigi biriyle ben bugun iki saat birlikte spor yaptim. Ve bunlari komustum. Isteyene tc kimlik numarmida veririm adimi soyadimi da . Kime inanmak istediginizi siz secersiniz
-
@jhonnybravo, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Tercih sizin arkadaslar . Mulakatta sorusunu cevaplarken heycsndan sesinizin titredigi biriyle ben bugun iki saat birlikte spor yaptim. Ve bunlari komustum. Isteyene tc kimlik numarmida veririm adimi soyadimi da . Kime inanmak istediginizi siz secersiniz
Başkan sen bu mülakata girdin mi?
-
Son mesajını görene kadar arkadaşa inanmıştım ama son mesaj herşeyi bitirdi
-
@Alles-Klar ikisine de girdim hocam
-
@jhonnybravo, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@Alles-Klar ikisine de girdim hocam
Kardeş sen mülakat komisyonundan biriyle 2 saat sohbet edecek kadar samimiysen hayırlı olsun senin iş bitmiş ozaman..
-
@jhonnybravo sesimiz niye titresin ki
-
@Marsiyal sanki adamlar aciklayacak da ben aciklamayin diyorum gibi hava olustu. Ne kadar erken aciklansa benim de isime gelir 108 kg den 100 kg ye dustum gorenler kanser mi oldun diye soruyor. Sadece persembe cuma aciklanmayacak gibi bi hissettim oyuzden bos yere kendinizi sterse sokmayin dersinizi calisin demeye calisiyorum