2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Murat hocam mülakatların açıklanmasıyla alakalı tweet atmış arkadaşlar. Bir el atsak?
-
Arkadaşlar twitter a bayram öncesi son kez yüklenelim
-
@ikt17 bence herkes geçmiş sayfalarda yer alan hikayeyi paylaşıp da öyle etiketlesin.
"Beni soğuk hava değil, sizin palto vaadiniz öldürdü." @gokceok -
Arkadaşlar Murat hoca bizler için etiketleyerek tweet atmış bildiğiniz gibi lütfen sizde fav ve rt yapın son kez bir ümitle geçirelim bugünü..
-
Herkes Twitter a yüklensin bugün yarın geldi geldi yoksa uzar bu iş yuklenin arkadaşlar
-
Yok ya ne zaman açıklanırsa açıklansın çok da fifi
-
Arkadaşlar lütfen destek olalım
-
@ouroboros adam edebiyatçı kank. Belki etkilenir de gaza gelip gardaşlarım donacak açıklayalım der. Herkes aynı hikayeyi paylaşırsa dikkat çeker ve okuma ihtimali artar.
-
@ouroboros etiket yapalım o halde
-
@Pinky2, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Yok ya ne zaman açıklanırsa açıklansın çok da fifi
Serinin 2. filmini çekmeye mi geldin? İlki yeterince kötüydü. Negatif ortam yaratma lütfen.
-
@Pirinçkimirinçki hadi canım bak işine istediğim fikri söylerim katılmak zorunda mıyım senin ucube twitter etkinliğine tapulu yerin mi burası istediğimi söylerim
-
@Pirinçkimirinçki hadi canım bak işine istediğim fikri söylerim katılmak zorunda mıyım senin ucube twitter etkinliğine tapulu yerin mi burası istediğimi söylerim
Benim ucube twitter etkinliğim. Hımm.
-
Ben ortaya konuşmaktayım kimseye hakaret etmeden istediğimi söylerim
-
@Pinky2 hele hele
-
Ben ortaya konuşmaktayım kimseye hakaret etmeden istediğimi söylerim
Yapılan bir etkinliğe ucube demenden hakarete karşı çok duyarlı olduğun anlaşılıyor zaten.
-
@Pirinçkimirinçki sen benim ne zaman açıklanırsa açıklansın yok katılmam lafıma lafıma laf ettin katılmak zorunda mıyım hadi işinize bakın gerginliğe gerek yok
-
@Pinky2 pinky tinky laa laa po
-
@Pirinçkimirinçki insanların fikirleri değişebilir katılmıyorum twitter etkinliğine ne diye ortamı gerginleştiriyorsun diye itham ediyorsun ki beni fikrimi söyledim zorlarsan öyle derim tamam senin dünya güzeli twitter etkinliğin senin olsun ben ne zaman açıklanırsa zamanı bekliyorum ortaya konuştum zaten
-
@Pinky2 kardeşim katılmıyorsan gölge de etme. Kimse kimseyi dinlemek ve fikirlerini duymak zorunda değil. istemiyorsan yazmazsın mevzu kapanır. Uzatmayın. Başlığı da boş boş meşgul etmeyin.
-
@redcrossbjk tamam kardeşim senin gibi insanlar rica ederse yazmam eyvallah güzel kardeşim kolay gelsin