2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Murat hoca tweet attı rt fav yapalım sayın arkadaşlar
-
Artık insanlar bıktı ya katılım iyi olur tabi 2020 Aralıktan beri sürüncemede bu kadar da olmaz
-
Bu etkinliği her gün yapsak illa ki baskı olur. Daha önce görmediğim insanlar katıldı. Zaten önemli olan etiket yapmak ve ana isteği belirten bir tag kullanmak. Çok iyi bir etkinlik oldu arkadaşlar her gün bunu 1 saat yapsak bile sonuçları öne çekeriz diye düşünüyorum. Sonuçta yetkililer görüyor. Sessiz olmaktan iyidir.
-
Göç sitesi sizde de hata veriyor mu?
-
@redcrossbjk yok hocam normal bende
-
@aryastark facebook grubunda olan biri varsa orada da duyurulsa belki daha fazla katılım olur
-
@extraordinary bende ara sıra hata veriyor. Kalbim duracak gibi oluyor o anlarda. Benim net ile alakalı sanırım
-
@redcrossbjk aynen gece bende de oldu birkaç kere sanırım internet bağlantısından kaynaklı heyecanı fena ama
-
@denver Facebook u olan biri yazsın hocam ben kullanmıyorum
-
@aryastark site hata veriyor
-
@kısmetsgkdntmni bende de açılmıyor hocam
-
@gencbiraday internetde de sorun yok ama dakikalardir giremiyorum
-
@kısmetsgkdntmni sizin yazinizdan sonra tekrar denedim bende hala bi sorun yok açılıyor:/
-
İnşallah yükleniyordur bende de açılmıyor 15-20 dk ya belli olur hadi hayrola heyecan yaptım:)
-
Açılmıyor anlık
-
Valla bende aciliyor ama bu kadar kişide açılmıyorsa birşeyler oluyor olabilir. Hadi inşallah diyelim.
-
@extraordinary bende de gitti
-
Bu siteye ulaşılamıyorwww.goc.gov.tr ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı.
Windows Ağ Teşhislerini çalıştırmayı deneyin.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN -
Arkadaşlar normal sistem de de açmıyor büyük ihtimal açıklanacakmış ama linç etmeyin herkesin hakkında hayırlısı
-
Açılıyor şu anda