2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@ilksen3795 size cevap vermek için üye oldum. Çünkü aynı süreci ben yaşadım, sizi çok iyi anlıyorum. Ben 2014 yılından beri aktif olraka bu sürecin içerindeyim , çok sağlam bir alt yapım olmasına rağmen her sınavda sıfırdan başlamak zorunda kaldım. Artık işsizlikten kırılma noktasındaydım. İl göç uzman yardımcılığı ilanı geldiğinde bir iş bulmuştum ve artık çalışmayı bırakmak istemiyordum. Süreci hem iş hem sınav olarak yürütmeye karar verdim. Çok şükür başardım. 6 yılın sonunda hayallerime kavuştum. Fakat bu süreç hiçte kolay geçmedi. Sabah 7 den Akşam 7 ye kadar iş, akşam 9 dan gece 1 e 2 ye ne kadar dayanırsam o kadar ders şeklinde aylarca çabaladım. Çok zor sağlam alt yapı, sağlam sinir sistemi, sağlam motivasyon gerekiyor. En önemlisi rahat bir iş, işyerinde çok yorulduğun günler okuduğun tek satır bile aklına girmez oluyor.
Sana verebileceğim tavsiye iş ara fakat uygun bir iş olsun, haftasonu tatili, belirli mesai saatleri olsun ki ders düzenin otursun. -
@kamuyntm hocam inanın çok kararsızım. Mali müşavir yanında çalışsam yada başka bir buna benzer bi yerde. Şu an deneyimim olmadığı için zaten iş bulamiyorum. Evde kalip kpssye çalışırsam ve alimlarda tekrar iki yıldır olduğu gibi gelmezse yine yerimde saymış olucam. Her ihtimali düşünmek zorunda kalıyorum o yüzden
-
Arkadaşlar il göçten feragat edicem nasıl yapıyoruz direk tel den aramak yeterli mi yoksa dilekçe mi gerek dilekçe gerekiyorsa örnegi var mı
-
@ilksen3795 bu evrelerin hepsini yaşadım. İnanın bu süreçte çok fazla insan bu aşamaları tek tek yaşıyor. Önemli olan vazgeçmemeniz, ben iki kere guy bir kere sgk denetmenliğinden elendim. Vazgeçmedim, bu da olmasaydı yine vazgeçmeyecektim. Gerçekten emek verince herşey oluyor. Ben şuan bir şirkette sekreterlik yapıyorum. İnanın hayat kolay değil, üniversiteyi birinicilikle bitirdim, sayısız sertifika, sayısız sınav başarısı ama sonuç sekreterlikti. Amacınız atanmak ise ne iş yaptığınızı önemsemeyin asıl hedefiniz iş değil hayatınızı devam ettirmek için para kazanmak ve tabiki ders çalışabileceğiniz rahat bir iş.
-
@jamiryoo dilekçeyle diye biliyorum hocam ama emin değilim cevap verilmedi diye yazıyorum , kurumu arayıp sorabilirsiniz
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. İnşallah vatana millete bulunduğu konuma layık olurlar.
Mesleklerinde başarı diliyorum.
Malesef benimde olmadi. Yedek 59. Hayırlısı böyleymiş. Demekki henüz vakti değilmiş.
Önümüzde yine yakın bir zamanda alim süreci mevcut. Üzüntümüzü bir kenara koyup yolumuza devam etmeliyiz.
İnşallah yediğimiz ekmekten şüphe duymayacağımız bir şekilde atanmak nasip olur. Hepiniz Allaha emanet olun. -
Benim ağrıma giden 6 yılın sonunda mülakatta iyi geçmesine rağmen yedeğe bile kalamamak.
-
4-5-6 yılını verip kazananlar evet çok emek verip haketmişlerdir ama gercekten mesele yıl degil yaş degil emek degil ben il göç mülakatına 3 kere girdim olmadı evet emeginiz çok olabilir o sınava girenlerin hepsinin emegi çok ama bazılarının asil bazılarının ise elenmesini emek belirlemedi.. bana kızmak isteyen varsa kızabilir hakkıdır ben 3. kez elendim ve hâla vicdanim rahat akşam yastıga kafamı koyuyorum umarım bir gün herkesin vicdanı rahat olur ve o zaman allahım sana çok şükürler olsun der
-
neden merkez göç ve il göç ün ikisinide kazan var neden listlere dikkat edilmemiş
-
Merhaba arkadaslar Watsapp yedek grubu varsa beni ekleyebilir misiniz?
Teşekkur ederim -
bnm olmadı yaşım 31 elendiğim 5. mülakat 2019 kpss yüksek puanlarımla gelecek olan guy dguy girer miyim bilmiyorum parasını yatırdığım kpssye de o güç kalmadı bnde değişen bir şey olmayacak çok doldum yazmak istedim bn de ilk 150lilerde olup yedeklerde bile yokum mülakatım da çok iyi geçti ama elendim aslında benimkisi formaliteydi eleneceğimi biliyordum ilk 400de bile olamayacağımı yazılıda 1. olsaydım da sonuç değişmezdi son 4 yılda olduğu gibi sebep ise bazı yakın akrabalarımın fetö iltisakı nedeniyle işten atılması gibi şeyler çekirdek ailemin ise tek birinin bile böyle bir şeyle alakası yok ama sebebin bunlar olduğunu biliyorm eminim bu sebeple öfkem üzüntüm 100 yaşına da gelsem dinmeyecek asıl en büyük haksızlığa ve saçmalığa gelirsem : 12 13 yaşlarımda aklım ermeye başladığından itbaren herhangi bir din yaratıcıya inanmadım bnm için çok ütopik şeylerdi ailem çok dindar olduğu için inanmayı denemiştim onlar için bile yok hep ütopik geldi vicdanım da raaht hala işin en kötü kısmına gelirsek hemen hemen aynı yaşlar 14 15 yaşlarımda o zaman da şu anda da çok yüksek yerlerde olan insanların bile o muhterem hoca dediği şimdinin fetösüne bn fato fattoş diyrdum taa 2003 2004 lerde banaa hocaefendi diyecen zındık diorlardı memur olup sonradan atılan o yakın akrabalarım bana yeterince yakın akraba olmalarına rağmen son 15 yılda 5 6 defa yüzyüze konuşmuşumdur onlarla son 5 6 senedir de hiç onlar da karşılaştığım için yolda belde telefonda ise sıfır kocaman bir sıfır telefonları bile ben de yok işte o kadar uzağım en çok da kafa inanç ve manevi olarak ama devlet ne diyor gvsde olumsuzluk nedeni sayıyor10 yıldır nefret ettiğim tartıştığım insanlar 15 yaşında bile beni etkileyememiş insanlar 31 yaşında etkilermiş mantığı bu gvsnin kendinizde bir şey yoksa en ağırı bu nefret ettiğim yok saydığım kişiler yüüznden hayatım gidiyor 10 yıldır konuşmadığım insanlara ödül bana ceza verir gibi bir gvs torpilin olmadığı için elenmenden kötü bana sizlerin üzüldüğü hak bile verilmiyor belki sizin bir gün olacak ama ben direkt başkalarının yanlışları için eleniyorum üstelik hoca kılığına girip insanları kandıran şarlatanın kamufle olduğu dine hiç bir zaman inanmamış biri olarak kandırılma ihtimali -999.999 kattrilyon olan kişi olarak hiç onlarla işi olmamış bn eleniyorum bu gvs olayları da kişiye özel yapılmalı artık her insan kendine göre bir özellik taşıyor ailesi akrabasında var diye bu olmamaıl etkinen de varsa gereği yapılmalı am nerde o duyarlılık ayrıca sizlerin en azından torpil yaptıranlara hakkım haram olsun deme lüksünüz var öbür dünyada alacağınızı düşünüyorsunuz hakkınızı o inanca da sahip olmadığım için bana kar etmiyor torpilciler bu dünyada cenneti yaşarken bize tasvir ettikleri cehennemi yaşatıyorlar zaten inanmıyorsun ohh olsun diyenler varsa laik bir ülkede yaşıyoruz hadi onu geç liseden çok çok yakın arkadaşım ailecek din allah inancı yok ama gelir uzmanı keşke benim de onun gibi din allah gibi olgularla kandırılan bir çevrem olmasaydı çok üzgünüm
-
@admgnr hocam henüz bi grup yok 2020 yedeklerinin ama oluşturalım
-
@jamiryoo nasıl hocam hem merkez de olup hem de hemde il göç de olanlar var mı
-
@babameraba yanlış görmediysem vardı yanlış mı gördüm acaba
-
@jamiryoo ben yok diye biliyorum dostum 45 kişilik alımın yedek wp grubu var onla karıştırıyor olabilirsin
-
@jamiryoo kaçıncı yedeksin hocam sen
-
@babameraba olabilir hocam karıştırdım
-
@babameraba yedek de degilim asil kazandım ama 1 ay önce başka kuruma yerleşmiştim feragat edicem
-
200 kişiligi asıl olarak kazanıp. Başka mesleklere halihazırda atanan 14 kişi var. Bunlar feragat vermesi önemle rica olunur. Çok önemli 14 arkadaşımız daha ise başlayacak
-
@Sivass ne zaman olur hocam yeni alim