2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Diğer arkadaşlara daha güzelleri nasip olsun. Ben de defaatle bu sürecin kapısından dönmüş biriyim. 2016'dan beri deniyorum. Şükür oldu bu sefer. Arkadaşlar sitemlerinde sonuna kadar haklılar. Başından itibaren sıkıntılı bir süreçle mücadele ediyoruz. Gelgör ki sonuçta bazılarımız sevinirken birçoğumuz üzülüyor. Ne diyeyim fazla söz söyleyip kimseyi incitmeye gerek yok. Zaten bir yanımız buruk tam olarak sevinemiyoruz bile.. Herkesin gönlüne göre olsun..
-
@onur06 il göç tekrardan ilana çıkmadığı sürece maliye bakanlığı alımları yedeklikte iş görür
-
@Hopefully Hocam referans olayını inkar etmiyorum. Benim demek istediğim halen kendi hakkınızla başarıya elbet sabrettikçe ulaşabileceğiniz gerçeğinin olduğudur.
-
Ben ilk başlarda buralara girerken birilerinin çıkıp da kendi hakkıyla kazandığını yazmasını beklerdim dört gözle. Benim gibi beklentisi olanlarında olduğunu biliyorum.
-
@miyopkeynes buradan başlığı okuyan sürece yeni giren kişilere bir kaç kelam etmek istiyorum. Bu arkadaşın kötü bi niyeti olduğunu düşünmüyorum yanlış anlaşılmasın. Ama ben bu sürece girdiğimde bu site yoktu o zamanlar memurlar vardı. Bende onun forumunda böyle gönderiler okuyarak hep umutlanırdım. Elbet bir kapı açılır elbet biryer olur torpilsiz de mümkündür diye düşünürdüm. Bu tarz gönderilere asla kulak asmayın çok pişman olursunuz. İçeriden açıklanacağı tarihe kadar duyum alabilip elendiğinizi düşünün ve yedekte de yoksunuz ve yazılıda ilk 10 dasınız. Başkada birşey demiyorum. Ben süreci artık bırakıyorum bünyem kaldırmıyor daha fazlasını.
-
Ben böyle şeyler yazmayi pek beceremem arkadaşlar fakat önceki süreçlerde böyle gönderiler okumak iyi gelirdi o yüzden yazıyorum. Ben bu sınavda 210larda mülakata girdim. Önceki alımda yedekteydim. Merkez listede de yedekteyim. Şuan mutluyum Allah emeklerinin karşılığını almayı herkese nasip etsin. Herkesten daha çok emek sarf etmedim belki ama benim nasibim bu seferdeydi demek ki. Ama içim rahat hiçbir aracı olmadan kimseyi araya koymadan koymayı teklif dahi etmeden kendi alnimin teriyle geldim. Bunun da ayrı bir huzuru var elbette kendimi kimseye müteşekkir hissetmiyorum ailem dışında. Allah hepinizin yolunu açık etsin. Emekleriniz boşa çıkmasın.
-
Allah var gam yok olmadı benimde kazanan arkadaşları tebrik ediyorum ve emek veren kardeşlerimle beraber bizimde en kısa zaman da atanmamiz için dua ediyorum
-
@Zzeynep bitsin bırakma sakın. Az kaldı sarıl iyice
-
@redcrossbjk kursta hocalarım hep derdi kaç sene olursa olsun pes etmeyen emek veren illa bi yerlere geliyor a kadro da diye . 4 yıl bende çok ağladım çok geceler uykusuz kaldım . Sabredin sabrın sonu selametle daha iyi kurumlarla gelir inşallah .
-
@redcrossbjk sizide çok tebrik ederim diğer iletim kazanamayan arkadaşlarım içindi karışık oldu
-
Arkadaşlar ben de bir şeyler yazmak istedim şu saat oldu ama.. Kazanan arkadaşları tebrik ederim diye klasik bir giriş yapayım. Kazanamayan arkadaşlar emin olun her birinizi tek tek çok iyi anlıyorum. 1 elenme ve 3 yedeklik ile devam ediyorum. Halı sahada bekleyen yedek oyuncuyum ben biri çıksa da girsem diyen alıştım artık. İl göçte yokum bunu zaten söylemiştim merkez göçte yedekteyim şükür.
Bu yazacaklarım kazanamayan arkadaşlara, kazananlar zaten şuan sevincini yaşıyor o yüzden buraya girmiyorlardır arkadaşlar her ne oluyorsa en hayırlısıdır bunu asla unutmayın. YA NASİBİNİZ BURASI DEĞİLDİR, YADA BURASIYSA BİLE ŞUAN ZAMANI DEĞİLDİR. Ben bu cümleye bunun anlamına çok inanırım. Nasipse eğer arar gelir sizi bulur, değilse olmaz, zamanınız gelmemişse yine olmaz. Allah nasibinizi hakkıyla tez zamanda karşınıza çıkarsın.
Son olarak burada mülakat sonucunu beklerken en çok aklımda kalan @redcrossbjk ve @gencbiraday arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. Tanımıyorum ama yürekten dilerim ki inşallah il göçten daha iyi mevkileri kazanırsınız. -
@aryastark redcrossbjk kazanmış
-
Ben de buraya son kez yazıyorum kazandım ama sıkıntılar devam ediyor bana teselli oldu biraz Allah hepinizin gönlüne göre versin
-
@Pinky2 aa.. Ben kazanamadı diye gördüm hocam öyleyse çok sevindim gıyabında sgk sürecinden hatırlıyorum hiç tanımıyorum ama hakkı olduğuna emindim. Allah yolunu açık etsin çok sevindim @redcrossbjk
Sizin için de çok sevindim hocam @Pinky2 hayırlı uğurlu olsun -
@aryastark yok o kazandı
-
@aryastark ben de merkez göç sayfasına baktım ilk 3 yedekte yazmışsınız yüzde 99.9 olur inş sizin de hocam yolunuz açık olsun
-
Kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim hayırlı olsun. Kazanamayan arkadaşlarda buna bende dahil olmak üzere (yedekteyim ama kazanamadım gözüyle bakıyorum çünkü 38.yedek çok zor) ,herşey gönlünüzce olur umarım en yakın zamanda atanmak dileğiyle..
-
Bir sürecin daha acısı ile tatlısı ile sonuna gelindi. Atanan arkadaşların ve ailelerinin gözü aydın olsun. Bu seferlik olmayanlara ise sabırlar diler ve haklarında hayırlısı olmasını temenni ederim.
-
@Pinky2 sağ olun hocam inşallah olur sizin de yolunuz açık bahtınız güzel olsun.
Bu arada daha önce kaçıncı yedeğe kadar geldi diye soranlar olmuş. Bundan önceki değil, daha önceki 45 kişilik alımda en son 27. Yedeğe kadar geldiğini duymuştum. Duyurulur...
-
@aryastark eş anlı başka kurum alımları yapılıyor olsa belki bu alımda da bu oranda yedeğe sıra gelebilirdi diye düşünüyorum Ama şimdiden belli olmaz beklemek lazım heralde hayırlısı