2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Gel de toparlan ders çalış şimdi Allah bizlere güç versin ne diyim çok istedik burayı ama olmadı
-
Benim için göç idaresi de sgk ve maliye bakanlığından bir farkı kalmadı
-
@Hopefully 700lü sıralarda olan insanları zan altında bırakıyosun başkasının senin hakkını çaldığını söyleyerek belki de sen başkalarının hakkına giriyosun. Not: kazanamadım
-
@onur06 hocam ben baktım detaylıca merak etme kimsenin hakkında gözüm yok bende kazanmadım
-
@Hopefully, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@miyopkeynes hocam 700 lu sıralardaki insanlar on tarafa çıktı bu iş bizde değil referansta bitiyor
En bariz örneği 763. Vatandaşın 2. Sırada olması
-
Sırf insanlara çamur atmak için demedim kendinde bakabilirsin
-
2018 kpss p16 puanım 94 turkiye 83.sü oldum kurum sınavından 89 aldim 5 dklik mulakatimda iyi geçti
Ama ilk 400 e giremedim bu nasil bir adalet yahu.Edeb be kardeşim -
@odle Allah sabır versin kardeşim bende elendim Allahtan başka sığıncak kimsemiz kalmadı
-
Arkadaşlar merhaba bu başlığı ben açmıştım. Beni buralarda sık yazanlar bilir çok sık yazamadığım halde .Bu başlığı açarken bir arkadaş başlığı açan mülakatı geçiyor yazmıştı bi yerde totem yapmıştım. Yazılı sınavı 91,75 puanla ön sıralarda kazandım, mülakatta da bütün soruları cevaplamıştım. Ben de birçoğunuz gibi mülakatzedeydim. En büyük idealim olan kaymakamlık mülakatından elenmiştim .Orda bizzat şahit olduğum olay benim umutlarımı tüketmişti. Ancak bu sefer oldu benim arkadaşlar. Biliyorum ,burdaki arkadaşların sitemini , beddualarını anlıyorum. Ben de etmiştim. Yaşım bircogunuzdan büyüktür. Daha fazla zaman da kaybetmeye takatim yoktu.Allah bana nasip etti .Bu mülakatta sizler için de dua etmiştim bundan sonra da devam edecek dualarım. Allah en kısa zamanda size de nasip etsin .
-
@gencbiraday Dostum çalışmak sorun değilde her seferinde sıfırdan başlayıp aynı şeyleri yaşamak insanı bitiriyor. Bana desin ki A Grubundan 150 net yap veya 95 puan al seni alacağım. 3 sene 5 sene çalışır alırım. Ama o kadar emek veriyoruz, gençliğimizi feda ediyoruz. 5 dakikalık mülakata kalıyor işimiz. Bu benim zoruma gidiyor çalışmak değil.
-
@shocking o kadar haklısın ki kelimelerin tükendiği yerdeyiz
-
@Hopefully ben de farkındayım referansın önemli bi kriter olduğunu ancak 700lü kişiler deyip hedef göstererek onların direkt torpille işe alındığını ima ediyosun. Eğer bir kişi bile referanssız girmişse onun hakkına giriyosun demek istedim
-
@onur06 hocam ben 700lu derken isim belirtmek istemedim yani günahına girmek istemeyerek öyle dedim yoksa bende biliyorum 700lu sıralardaki herkes torpille girmedi
-
Zaten kimse referansla girmedi ki. Nerede görülmüş bir kurum sınavında referansla mülakatı geçmek. Kimse milletvekiline bile gitmiyor ki. Yıllardır ben daha duymadım referans bulup mülakat kazanan. Herkes referanssız kazanıyor ki esasen. Referans şehir efsanesi.
-
@keynesinvarisi bir ünlem koysaydın be hocam
-
@onur06 7. Yedek en son arandı 3 kişi daha gidicek listeden
-
Çok şükür oldu ama bir yanım buruk kazanamayan arkadaşlarım için
-
@Arrow, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@onur06 7. Yedek en son arandı 3 kişi daha gidicek listeden
45 kişilik alımda 7. Yedeğe sıra geliyorsa 200 kişilik alımda 30. Yedeğe sıra gelebilir şeklindeki bir tahmine ne dersiniz hocam
-
@karhan hocam böyle bi tahmin yapmak zor. Siz yedekler başka listeleri kontrol edin açıklanan yeni listeleri takip edin yakın zamanda açıklanmış listelere bakın listedeki mükerrer kişileri tespit edip kaçıncı yedeğe kadar sıra geliyo bunun tespitini yapın. Asillerle iletişimde olun onlar kendi kurumlarındaki iş arkadaşlarının başka bi yere gidip gitmeyeceğini daha iyi bilirler ve size doğrudan bilgi verirler. Öncelikle hemen bi watsap grubu kurun ve iletişim halinde olun benim naçizane tavsiyem bu. Hepinizin hakkında hayırlısı olsun
-
Önümüzde guy hazine maliye gibi sınavların olduğunu düşünürsek yedekler için bi tahmin yürütmek mümkün müdür acaba