2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@aryastark 27 olduğuna emin misiniz hocam
-
@Pinky2 hayırlı olsun hocam allah utandırmasın. Tartıştık vs hakkını helal et
-
@karhan yine gelir zaten daha iyi kurumlar sürekli olarak alım yaptığı için gidenler oralara gidiyor. Sadece maliye alımları vs olarak düşünmeyin. İnşallah kısa zamanda sıranız gelir.
-
@babameraba evet hocam öyle hatırlıyorum
-
@aryastark 7.yedek diye biliyodum ama sizin söylediğiniz gibidir inşallah ve bizde de o şekilde ilerler umarım
-
@babameraba 7. Yedek hocam 27 değil.
-
Arya hoca iki önceki alımdan bahsediyor
-
O alımda guy dguy açıklanmıştı feragat çok olmuştur normal. Ama şu an öyle bir ortam yok maalesef. bende yedeğim bu arada
-
@bahtsızbedevi06 kaçıncı yedek hocam
-
Ilk etapta feragat edecekler var kpssye kadar 10 kişi gider muhtemelen. Geri kalan da artık nasip.(22.yedegim bu arada)
-
@odle Bu nasıl bir adalet biliyor musunuz? "Herkes eşittir ama bazıları daha eşittir." diye bir söz var ya. Bu adalet, o adalet işte.
-
Ben hakkımı helal etmiyorum. Yazılı sınavda dogru isaretledigim 2 yada 3 soru iptal edildi.mulakata deli gibi calistim mevzuati 7 ya da 8 kez okudum. Hepsini bastan sona. Mualkatimda nispeten iyi gecmisti boyle olmamaliydi.
-
@samettin Dostum zaten 200 kişilik alıma 800 kişinin çağrılması başlı başına hata. Alıma gelince kaşıkla verirler, mülakata kepçeyle adam çağırırlar. Yoksa 800'lerdeki bir kişi nasıl kazanacak ama değil mi?
-
Sonlarda olanların çoğu mülakatı torpille geçti diyemem tabiki ama merak ettiğim şey şu yazılı sınavı önlerde kazananların çoğu yedeğe bile kalmadı. Üstelik çoğunun en az 3 yıl geçmişi var. Bu insanlar mülakata bu kadar yıldır giriyorlar ve her seferinde de kendilerini doğru düzgün ifade edemiyorlar mı yani? Birbirimizi kandırmayalım. Ben sınava girmedim 2019 mezunuyum zaten am üzülüyorum böyle şeyler görünce ve kendi dıma da endişeleniyorum. Ne yapayım şimdi gidip torpil mi arayayım ders çalışmanın yanı sıra?
-
@MiraKar mesala bnm bu 4. Mukatim olacak elendigim bn ona yaniyorum. 1 mulakata girip kazanan insanlar taniyorum yazik gercekten gordugum kabuslara mi yanayim asiri stresten mide fesadi gecirdigime mi yanayim anlamadim
-
@samettin seni çok iyi anlıyorum kardeşim aynı duyguları ve aynı kaderi paylaşıyoruz
-
@gencbiraday hocam sizin kacinci mulakatinizdi ?
-
@samettin hocalarım bi konuda fikrinizi almak istiyorum. 2.yılım kpssde il göçte gelmeyecek bi sirada yedekteyim. Ailevi durumlardan dolayı onlarla birlikte kalamayacagim daha fazla. Olmuyo ayni evde bulumdugm ortamda sartlarda burda ders çalışıp seneyeki sinava hazirlanmama musait degil. Maneviyende iyi degilim burada. Alt yapım var alan derslerinde Demek istedigim bir işe giripte bir yandan is bi yandan ders calismayi seneyeki sinava hazirlanmayi düşünüyorum. Bu konuda cevrenizde örnekler yada fikirlerinizi benimle paylasir misinz?
-
@samettin çok zor gerçekten insan ne yapacağını bilemiyor. Üstünüze düşeni yapmışsınız zaten puanınızı almışsınız, mülakatınıza hazırlanmışsınız, bir bakmışsınız ki olmuyor.
-
Kazananları tebrik ederim