2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@wagner52 ölçek nerede yazıyor dostum
-
@Manchester kardeş control+p yapınca sağ tarafta ayarlar çıkıyor oradan yapıyorsun şuan bilgisayar yok tam hatırlayamıyorum
-
@scofieldmustafa fotograf İmza adres yazdınız mı Siz
-
@wagner52 siz nasıl yaptınız bilmiyorım ama olmuyor bu şekilde sıkıntı olur mu pdf dosyası olarak yükledim ölçekle oynadım zaten 85 yoktu 75 bile yapsam 25 bile yapsam 2 sayfa oluyor anlamadım
-
Bir de bizzat elden teslim etsem mezuniyet belgemi aslını götürsem o zaman onlar mı onaylıyor e devlette kini götürmeye gerek kalmıyor mu?
-
@Manchester ben bu şekilde hallettim ama sanırım sııkıntı olmaz
-
@wagner52 zaten işim vardı ankarada bizzat elden teslim etsem sadece diplomanın aslını götürmem yeterli değil mi onlar onaylar heralde sonuç da kabul etmezlerse 2 sayfa bakarım çaresini sağolun
-
@angaralıı az önce yazdım gönderdim dostum kargo ile yarım sayfa kadar oldu birde fotoğraf yapıştırdım basit yazdım çünkü mülakatta soru sorabiliyorlarmış yazılanlarla ilgili bi kaç sertifika vardı ama yazmadım çünkü 3-4 sene oldu unuttum açıkçası soru sordukları zaman cevap veremem diye doğum yeri lise mezun tarihi üni mezun tarihi başarı puanu hobi gibi şeyler yazabilirsin
-
@babameraba adres imza yazdın mı
-
@angaralıı yok yazmadım
-
@babameraba pc den mi yazdın
-
@angaralıı aynen yazım kötü olduğu için öyle yaptım ama elle de yazılabilir herhalde
-
@babameraba hocam merhaba iletişim bilgileri yazdiniz mı ? Ben de sizin gibi düz yazı gonderdım fakat ıletısım bilgilerini yazmadım personel daıresıyle konustum ıletısım bilgileri dısında size kalmıs nasıl yazarsanız yazın dedi bende ıletısım bilgilerini yazmadan gonderdım dedim sıkıntı olur mu dedim. O da sıkıntı oldugunda size ulasmak adına diye cevap verdi Bı tereddute dustum. Sizce sorun olur mu
-
@maliyeci08 pek sanmıyorum bi sorun olacağını dostum bnde yazmadım
-
@babameraba sag olun hocam insaAllah Bı sıkıntı cıkmaz. Ben elle yazdım yazım guzel oldugu İcin ama kagıtta yazıda hafif yamuklasma durumu cıktı haliyle kac kez ugraştım. cok takılır mı komisyon bu duruma sizce oyle Bı stres ki her seyı sorar olduk hocam kusura bakmayın
-
@babameraba ben de aynen öyle yaptım çok ayrıntıya girmeden temel Bilgileri verdim yarım sayfa oldu . Zaten komisyon dilerse ayrıntıları sorar çok detaya inmeye gerek olmadığını düşünüyorum
-
Ben pc den sade 1 sayfalık özgeçmiş hazırladım. Daha derli toplu olur diye . Ptt ye kargolarken şeffaf dosyanın içinde koymadım direk ptt poşetine koydum şuan neden böyle birşey yaptığımı düşünüyorum inşallah kendileri koyar
-
@maliyeci08 estağfirullah hocam ne kusru yazınız güzelmiş zaten bi sorun olmaz
-
@wagner52 evrakları son teslim tarihi ne zaman?
-
@mathilda aynen dostum