2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@bulbasaur son teslim tarihi diye bişey yok ama en geç mart ın 6 sında kuruma ulaşmış olması gerekiyor kargoyla göndercekseniz geç kalmamanızı tavsiye ederim nolur nolmaz
-
Ben az önce verdim postaya iadeli taahhütlü umarım bi sıkıntı olmaz
-
Şu evrak teslimi özgeçmiş yazmak oldu mu olmadı mı posta zamanında gitti mi girmedi fotoğraf oldu mu olmadı vs yazılıya ve mülakata çalışmaktan daha zormuş
-
@Manchester adres yazmaya gerek var mı acaba
-
@kemankeşş ne için dostum özgeçmiş içinse ben adres yazılan özgeçmiş görmedim adres vs bence mülakatı geçersen isteyecekleri belgelerde olur adres fialn ama yine de bir sormak lazım
-
@Manchester gerçi gerek yok hocam eklemeye geçersek istenen belgelerde adres beyanı isterler özel sektör başvurusu değil sonuçta
-
@kemankeşş aynen bnde böyle düşünerek yazmadım dostum
-
@kemankeşş dostum sen edevlet mezuniyet çıktısı ve kpss sonuç belgesini komple tek sayfada çıkartabildin mi özellikle kpss çıktısında doğrulama kodundan dolayı 2 nüsha olsa sıkıntı olur mu ki?
-
arkadaşlar kpss çıktısının 2 sayfa şeklinde olması hiçbir sorun teşkil etmiyor ben hep öyle gönderdim bütün sınavlara sıkıntı yapmayın
-
@Manchester hocam evet hatta ben 2. sayfayı teslim edeceğim dosyaya koymamıştım ilk sayfada barkod var yeterli olur diye düşünmüştüm. evrakları teslim alan kişi 2. sayfayı da istedi Allahtan yanımdaydı da uğraştırmadı beni verdim hemen
-
@Manchester yok hocam bende tel çıktı sıkıntı olması da iki de çıksa birşey olmaz yani ikili gönderirsin
-
@babameraba çok teşekkürler.
-
@kemankeşş eyvallah hocam
-
Mülakat tarihleri konusunda tahmini olan var mı
-
@karhan tek istediğim 45 lik açıklanmadan bu mülakatların olmaması
-
@kemankeşş nedeni ne dostum o mülakata katıldın mı onu mu bekliyorsun?
-
@Manchester yok hocam mükerrerlik olacak yani ilk sınavda. Elenmiştim girmedim
-
İstanbul'dan pazartesi göndermeyi düşünüyorum kargoyu sizce hangisiyle göndersem en hızlı şekilde ulaşır
-
@menizarar1 valla ben pttye verdim dün hemen bügün ulaşmış
-
@miyopkeynes persembe gunu aps ile yolladim hala ayni ilde aps olmasa artik ne olacak