2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@kemankeşş ben de çekocuyum
-
@güneşşş hocam 45 lik alımda bir arkadaş çekoydu alandan gelmemiş Çeko bölümü altında
-
@MartinLuther hocam ne yapsak ya çeko bilmiyorum desem yeridir
-
@kemankeşş 45 kisilik alimda bi arkadasima çekoda alanında duayen kim var diye sormuşlar?
-
@MartinLuther birisine de hiç çeko gelmemiş 2018 e bak başlığına hocam
-
@kemankeşş demek ki ya yüzeysel bir seyler soruyolar ya da hic sormuyolar. Çünkü oldukça spesifik kaliyo çeko konuları. Ben yine de birkac kitap okumayi düşünüyorum hocam. Mesela huberman'ın feodal toplumdan yirminci yüzyıla diye bir kitabi var. Hem okuması zevkli hem de 1 günde bitebilecek düzeyde
-
@MartinLuther ben çekodan spesifik soru geleceğini zannetmiyrum anayasa idare mevzuat ağırlıklı gideceğim gerisi Allah kerim
-
@kemankeşş ben de pek zannetmiyorum da hayırlısı diyelim kolay gelsin hocam
-
@kemankeşş sormayabilirler ama belli olmaz sgk da bana bayagı bir ceko sorusu sormuşlardı bir de ceko kitaplarında da il göç yardımcılığı diye geciyor sorana baglı sormayabilir 2 soru da sorabilir mesela ben bakacağım o yüzden. Bu arada ne sormuşlar biliyor musunuz?
-
@güneşşş komisyon daha çok kaymakam kökenli sgk mülosuna benzemez yani ben atayım bi ekran foto
-
@MartinLuther iş kanunu sosyal güvenlik kanunu calısma ekonomisine baksanız yeterli gibi hocam hatta kitap var piyasada
-
-
@kemankeşş tesekkur ederim detay sormuşlar ama bence
-
@güneşşş bunca konu içinde bunları halletmek zor daha çok mevzuat anyasa idare bakacağım açıkcası
-
@kemankeşş hocam konu dagılımı geniş evet
-
@güneşşş yani bir soru çeko için alan ve mevzuatı tehlikeye atamam açıkcası
-
Ben biraz önce evrakları teslim ettim arkadaşlar. Kuruma girince çok güzel ilgileniyorlar size evrak teslim edilecek yere kadar eşlik ediyorlar. Evrak teslim etmeye daha çok az kişi gelmiş ama sınava itiraz için çok gelen olmuş. Benim de önce itiraz için geldiğimi sandılar.
-
@asımus arkadaslar tc kimlik no beyanı nereden alınıyor
-
@güneşşş kimliğinizin arkalı önlü fotokopisinin altına “doğruluğunu beyan ederim. “ yazıyorsunuz altına ad soyad yazıp imzalıyorsunuz hocam
-
@asımus tesekkur ederim