2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Mülakat tahmini ne zaman başlar acaba
-
@güneşşş hocam hepsinden notlarim var da inanilmaz ayrinti olmaz mi bunlar ya
-
@asımus sevindim böyle güleryüzlü yardımcı olan kurum çalışanları insana moral oluyor
-
@MartinLuther bunlar olmaz mı derken neyi kasttetiğini anlamadım??
-
@güneşşş tamam yanlış okumuşum ceko cok ayrıntı ama alanımız oldugu için sorabilirler diye düşünüyorum şöyle bir bakmak gerek bence bakarsın cekodan biri cıkar karsına mülakatta
-
Arkadaşlar göç idaresi için hangi birimi aramak gerekiyor personel dairesimi acaba aramak gerekiyor
-
Ben de postaladım bugün belgelerimi çok şükür. İktisat mezunları bir toplaşsak neler çıkar geçmiş sınav mülakatlarından deneyimli olan var mı acaba ? Neye çalışacağımı şaşırdım açıkçası arkadaşlar. Bi de iktisat mezunusun neden göç diye bir soru sorarlarsa ne demeyi düşünüyorsununuz
-
Arkadaşlar herhangi bir sorunda personel daire başkanlığını mı arayacagiz
-
Arkadaşlar millet hunharca sorulara hatta itiraz edilmiş sorulara yeniden itiraz ediyorlarmış bu tekrar itiraz süreleri bizim evrak gönderme süremizle uyumlu mu eğer o 4 soruda tekrar değişiklik olursa ya da
-
Sınav iptal olursa ya da en az 88 yapanı etkileyecek bir sıralama değişikliği olur mu evrak göndermek için bekleyelim mi boşuna gönderme ihtimaline karşı?
-
@Manchester şahsi fikrim iptal olan sorularda değişiklik olmaz çünkü incelendi onlar zaten. Optiği yanlış okunan arkadaşlar varsa onlar düzeltilir bu itirazlarla ama o da büyük bi etki yaratmaz bence.
-
@Apologia gerçi başlığın tekinde belirtilmiş 1 ay sonra cevap verilecek itiraz edilenlere diye 1.ay sonra zaten mülakat var anlamadım neyse
-
@Manchester arkadaşlar ince eleyip sık dokudular muhtemel gelecek itirazlara cevapları ve açıklamaları olacaktır dolasıyla çok bariz bir hata olmadıysa ki sanmıyorum herhangi bir değişiklik olmayacaktır her sınavdan sonra bu süreç normaldir biz yolumuza bakalım hakkımızda hayırlısı
-
@gencbiraday ben de aynı sekilde hocam değerli hissettiriyorlar
-
@BrettonWoods öyle yaptım hocam, yarın gidip teslim edeceğim belgeleri.
-
@ktk hocam merhaba kpss sonuç belgesi 2 sayfa seklınde olsa sıkıntı olur mu acaba ?yani doğrulama kodu dıger sayfada cıktı
-
@maliyeci08 Hepimizin öyle hocam
-
Arkadaşlar 100 yakın şehidimiz var bol bol dua edelim
-
Belge gönderimi için son tarih ne zaman?
-
Arkadaşlar özgemişe referans yazılcak mı