2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Arkadaşlar hamileyim sizce mülakat için engel olur mu elerler mi
-
@likiditetuzagı tabiki de olmaz oluyorsa yazıklar olsun zaten kişisel sartlar aile durumu ne kadar etkili bende bilmiyorum
-
Şuan yeni zaten mülakata kadar 5 6 aylık olur diye düşünüyorum sorarlarsa söylemelimiyim bilemedim
-
@likiditetuzagı saklamanız çok sağlıklı olmaz sorarlarsa söyleyin bence kötü bir şey değil ki bu
-
@likiditetuzagı ben kendim değil ama eşim hamileydi söyleme geregi duymadim ama sonuçta sizin izin durumu vs olcak belli soylememeniz daha iyi olabilir çünkü ise başlar başlamaz izne ayirlcaksiniz
-
Teşekkürler
-
@likiditetuzagı çocuğu mülakatta doğurmazsanız olmaz işin espirisi bir sıkıntı olmaz belirtin ama
-
@likiditetuzagı Sorun etmiyorlar merak etmeyin. Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin
-
Amin çok teşekkür ederim biraz rahatladım
-
arkadaşlar herkese kolay gelsin ..çıkmış mülakat soruları il göç için var mı acaba?bilmediğimden soruyorm.şimdiden teşekkürler
-
@likiditetuzagı Bir arkadaşım hamileyken girmişti mülakatlara. Hatrı sayılır bir kurumda şu an, hiç dert etmeyin bence.
-
@felix-felicis inşallah bende girerim bebeğin şansına
-
Arkadaşlar az önce ilgöç mülakat soruşturması için geldik dediler isim soyismi sordular gittiler güvenlik soruşturması bu şekilde mi oluyor
-
@hustundag yapılan adres teyit için yapılan bir şey olması gerekli kardeşim genelde kapınıza gelip güvenlik soruşturması için demezler
-
Yedek alımı nasıl olacak arkadaşlar bilgisi olan var mı? Mesela 45 kişilik alımda yedekte kalan kişinin yedeklik hakkı 200 kişilik alımın sonuçları açıklandığında yanacak mı?
-
@cancihan aynen bi daha ki sınav sonuçlanıncaya kadar dı gecen alımlarda
-
@redcrossbjk anlamadım bende güvenlik için dedi ama
-
@hustundag hocam sadece isim sorma ile güvenlik soruşturması olmaz ya da sizin nur cemaline bakarak da olmaz onlar zaten size gelip güvenlik ile ilgili soru sormaz. Size sadece adres teyit için soru soruluyor o kadar.
-
@redcrossbjk anladım hocam teşekkür ederim
-
@hustundag ellerinde bir belge vs var mı size bir kağıt filan bıraktılar mı?