2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@pabloescobarr öncelikle gergin değilim gerçekten sonralıkla hah işte ben de onu diyorum zorlama ya da zorlamama 1. olmuş 800. olmuşa göre olmuyor mülakat sırasında gidişata göre oluyor ve kime göre neye göre de değişiyor belki bilgisayar kurdu olan bir adaya onun o konuda çok iyi olduğunu bilmeden bilgisayarın bilmem neyini soracaklar çok iyi cevaplar verecek biraz da şans işi olacak denk gelecek ayrıca soru sayısı birine 4 diğerine 9 sormuşlar diyelim adam belki takır takır cevap veriyor art arda soruyorlar 9unu da biliyor ne malum fazla ya da az sorulması da zorlamak ya da zorlamamak anlamına gelmiyor ilk 100 de olmak ya da 500 de olmak da etkilemeyecek en iyi çalışmaya devam etmek
-
@felix-felicis evet işte ne olacağı belli olmuyor. Ama genelde kalıcı personel almaya bakıyorlar. Tabi dışardan müdahele falan filan karmaşık işler.
-
@Ertuğrul-Bey Bu sefer yüzümüz gülsün inşallah hocam
-
@felix-felicis İnşallah.
-
@Ertuğrul-Bey inşallah olur bu kez
-
@Willsmithh peki hocam Suriyelilerin ülkelerine dönmek istemezlerse naparsınız sorusunu objektif şekilde cevaplamınız istenir demiştiniz bunla ilgili nereden bilgi edinebilir ya da siz biliyor msuısnuz tam olarak cevabı?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@Manchester ikamet izni vize veya bunların yerine geçen belgeleri olmayanlar sinirdisi edilmek üzere geri gönderme merkezlerine gonderilir. Geçici koruma statüsü ikamet izni yerine geçer eğer bu statü bireysel olarak kişi adına iptal olursa mecbur sinir dışı edilir...
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@Willsmithh eyvallah hocam mevzuat konusunda yeniyim siz gibi değerli ve deneyimli dostlar çok teşekkür ediyorum size inşallah atanırsınsınız başarılar
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Yine bir sığ tartışma üzerinden yasaklanmışsınız admin tarafından arkadaşlar yapmayın Allah aşkına bunu genele yaymak istemem ama sınav grubunda olduğu gibi göç mülakat grubunda da malesef bu tarzda arkadaşlarımız var , ilk 100 de mülakat şansımız var mı yok mu ? Bu tartışmanın somut ne gibi bir cevabı olabilir Allah aşkına yararlı bilgiler verelim birbimize boş tartışmalar bizleri yıpratmaktan saygımızı yitirmekten başka bir yararı olmayacaktır.İyi forumlar halkımıza vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum umarım bu zorlu sürecimizi atlatırız Allah yardımcımız olsun
-
Arkadaşlar Gm yardımcisi sayın gökçe ok normal bir tweet atmış altına baya bizden yazan olmuş buraya link atıyorum hep beraber hem 45 hemde 200 kişilik alımla ilgili bir baskı oluşturalım
https://twitter.com/gokceok/status/1246799822214086659?s=21 -
@Willsmithh yazdım kardeşim bende
-
Bi şekilde baskı çok olursa bir açıklama yapmak.zorunda kalacaktır.
-
Karantina bitince mülakatlar yapılacak diye göç idaresi genel müdür yardımcısı açıklama yaptı arkadaşlar bilginize ... açıkçası onlarda bilim kurulunun vereceği talimatlar doğrultusunda hareket ediyor haklı olarak ...
-
@gencbiraday merhaba, göç idaresi genel müdür yrd. nerde yaptı açıklamayı hocam
-
@hustundag twitter'daki bir paylaşımının altına çokça tweet attık birkaç saat sonra yanıtladı
-
@hustundag link bu arkadaşlar.
https://twitter.com/gokceok/status/1246877927347757056?s=20