2020 Vakıfbank İlan Gelecek mi?
-
Martta gelmezse daha sonra gelme ihtimali var mı acaba ? Ben umudumu yitirmek istemiyorum ya her sene açmış bu sene de açsın
-
Malesef hocam teftisten birkac kişiye ulaşma imkanım oldu kimsede alım olacağı yönünde bir duyum yok, inşallah ilerleyen aylarda gelir yapacak bir şey yok.
-
Arkadaşlar benim de aldığım bilgiye göre bu sene alım olmayacağı söyleniyor ve eğer ki bir teftiş alımı olursa yds istenebileceği konuşuluyor.
-
@takkurt yapmayın hocam ya bu kadar da şanssızlık olmaz.. seneye gelmesine razıyım da yeter ki YDS istemesinler
-
@themutsuz Hocam ben de sizin gibi düşünüyorum ama duyum biraz sağlam yerden maalesef...
-
Her sene düzenli gelen ilan bu sene demekki olmayacak. Gerçi 2020 ye girdiğimizden beri bütün felaketleri gördüğümüz için gelmemesine çok şaşırmamak gerek
-
Keşke elimizden bişey gelse de YDS ti bulaştırmadan ilanı getirebilsek.
-
2 nisanda yıllık genel kurul toplantısı var belki ordan birşey çıkabilir.
(Tamamiyle temennidir herhangibir duyumum yok.) -
@emilsax anladım hocam hayırlısı artık
-
Zaten mezun olduk sisteme atıldık heryer de bir olumsuzluk ya ilan gelmez ya gelecek olan ilan zorlaşır. Bize hak mı ya.
-
@Su28A bari halk bank ile ziraat bankası ilanı gelsin
-
@jamiryoo evet hocam ya belki elenicez yani ama daha bir tane sınava dahil olamadım 2019 kpss den beri . En azından 2-3 yere basvurabilsek sınava girsek bari tecrübe bile olur
-
Sabredeceğiz şuan herşey belirsiz..
-
Nisanda gelir mi dersiniz
-
@gzdtsn şu koşullar altında umudumu iyice yitirdim geleceği varsa da ertelerler özellikle bankalar baya kötü etkilenecek bu salgın sürecinden
-
@gzdtsn çok zor gelse bile 15 20 kişi müfettiş alırlar
-
Bu sene bu sınava girmeyi çok istiyordum. Artık hiç iyi haber almaz olduk.. her sene gelen ilan bu sene yok şaka gibi. Bütün sınavlar nerdeyse eylüle ertelendi gelirse mayıs ve sonrası bir tarih için gelir bence yani sınavdan 2 ay önce ilan verilebileceğini düşünürsek..Bu salgın herşeyi çok kötü etkiledi
-
@bykeynes temmuzdan önce hiç bi sınav yapılmaz hocam şu virüs belası herşeyi durdurdu
-
@jamiryoo doğru söylüyorsunuz hocam
-
@bykeynes umarım temmuzda ziraat ile beraber gelir