Yapı Kredi B. Müfettiş Yardımcılığı (2020)
-
Selam arkadaşları,
Yapı Kredi Bankası'nın açmış olduğu Müfettiş Yardımcılığı ilanında bölüm kısıtlaması yoktu, ben de çok alakasız bir bölümde okumama rağmen başvurumu yaptım.Bu sınavı geçmek için nelere çalışmalıyım? Ne gibi sorular çıkabilir? Mülakat işleyişi nasıldır?
Daha önce bu sınava girmiş olanlar tecrübelerini paylaşabilirlerse sevinirim.
-
Özelin müfettişlik sınavları genelde hız ve görsel yeteneğe bakıyor. Online bi sınav yapabilirler muhtemelen ve böyle şekilli saatli vs aslında zaman alan ama tamamlayabilen geçiyor diye biliyorum. Ama çok hızlı olmak gerek ben bir kere denizbank snavına girip elenmiştim. Yapı kredi nasıl olur tam bilemiyorum ama muhtemelen ilk aşamalar böyle
-
@bykeynes Teşekkürler hocam, evet online sınav olacakmış. Dediklerinizden anladığım kadarıyla matematik bilgisi vs. yerine kısıtlı sürede içindeki performansımızı ölçüyorlar öyleyse.
-
Herşey çıkabilir aslında ama genelde matematiksel görsel hafıza gibi şeyler çoğunlukta olabilir bende basvurmustum ama onaylandı vs gibi bişey gelmdi henüz size geldi mi?
-
@bykeynes Başvuruyu tamamladıktan sonra iletişime geçeceklerine dair mail attılar sadece.
-
Bakalım , hayırlısı olsun:)
-
Başvurular devam ediyor mu acaba
-
@mfb, içinde söyledi: Yapı Kredi B. Müfettiş Yardımcılığı (2020)
Başvurular devam ediyor mu acaba
Pazar günü son gündü hocam.
-
@nbrnly ingilizce istiyor değil mi
-
@çiçek, içinde söyledi: Yapı Kredi B. Müfettiş Yardımcılığı (2020)
@nbrnly ingilizce istiyor değil mi
Evet. Kendi sınavını yapıyor ya da TOEFL vs. istiyor.
Bu arada bana Genel Yetenek sınav linkini yollamışlar maille.
-
bana yetersiz kriter diye olumsuz maili göndermiş şaka mı bu acaba tüm hepsi var neye bakıyor bu aptallar tüm şikayet merciini kullandım aşırı kuruldum ya
-
@emrffffff Hocam geçmiş olsun. Umarım başka yerlerde şansınız olur. Üni ve bölüm neydi sizin? Sakıncası yoksa.
-
@nbrnly ege /işletme
-
@emrffffff Kötü bir kombo da değil ama, geçmiş olsun.
-
Bana da red gelmiş saçmalık
-
Toefl vardı Ankara siyasal mezunuyum işletme yl yapıyorum bana da red yollamışlar ciddiye almaya değmez
-
@gençler23 valla anlamıyorum aşırı up bir başvuruda dönmez diyoruz dönüş oluyo, böyle basit kriterler koyanlarda dönüş olmuyor nasıl bir eleminasyon var çözemedim artık eleyemiyorlar da konuma falan bakma gibi saçma argumanlar mı geliştirmiş olabilirler mi düşünmüyo değilim başka türlü çıkmıyo
-
Bana da olumsuz dönüş olmuş
-
Şöyle bir uyarı var ilanda, daha önce online sınava girdiyseniz tekrar dahil etmemiş olabilirler.
NOT: Daha önce bankanım Müfettiş Yardımcılığı pozisyonuna başvuran ve sınav/mülakat süreci olumlu sonuçlanmayan adaylar başvuramaz. -
banada ret, boyke dandik yozlaşmış kurumlara basvuru hata zaten. Guzelim devletimiz varken