2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
@oriandro yarın bir kurumu arayıp sormak lazım. Sayıca az kişi girdi önümüzdeki hafta içi açıklanması lazım aslında.
-
@icav inşallah bayramdan önce açıklanır
-
@icav sabahki oturumda 30 kişilik sınıfa 12 öğleden sonraki oturumda da 20 kişilik sınıfa 6 kişi gelmişti
-
Kurumu aradım bugün açıklanmaz dediler. Soruları da sonucu açıkladıktan sonra yayınlayacaklarmış
-
@kalendermeşreb ne zaman açıklayacaklarına dair bir şey söylediler mi hocam
-
@simer93 yok hocam, malesef
-
@kalendermeşreb anladım teşekkürler hocam
-
açıklandı arkadaşlar.
-
Arkadaşlar ben mülakata girmeye hak kazanmışım. Benimle aynı durumda olan baska arkadaşlar varsa rica etsem özelden ulaşabilirler mi ?
-
Şükür ben de mülakata hak kazanmışım, sınavda başarısız olan arkadaşlara umarım daha iyileri nasip olur.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar bende kazanmısım
-
@jhonnybravo merhaba. Sınava girmeme rağmen sınav sonucumu goruntuleyemiyorum. Sınav giriş kaydı bulunmamaktadır uyarısı alıyorum. Nedenini bilen var mı acaba ? Ya d abiyle bı sorunla karşılaşan?
-
Arkadaşlar bende mülakata kalmışım.Mülakata nasıl hazırlanmalı tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim
-
@kurtarslan dostum farklı tarayıcıdan dene istersen bende de öyle oldu farkli tarayıcıdan açınca oldu
-
Arkadaşlar puanlar ve liste sonradan açıklanacak mı bir bilgisi olan var mı acaba?
-
@oriandro denedim ama yine olmadı maalesef yarın kurumu arayacağım. Teşekkürler
-
Arkadaşlar ben de mülakata kaldım. Mülakata kalan arkadaşları tebrik ederim. Acaba kaç kisi kaldı mülakata.
-
45 kişilik il göçü kazanıp rekabetin listesine giren var mı?
-
Arkadaşlar herkese tekrar hayirli olsun. Kurumda hali hazirda bi arkadasim ile konusup mulakat icin tüyoları konusmayı dusunuyorum. Buradan sizlerle de paylasirim.
-
sınava giren sayısı az olunca girenlerin çoğu mülakata kalmış olabilir. forumda mülakata kalamadım diyen bir kişi henüz yok. unutmadan mülakat saatleri herkesin mi 18:00?