2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
-
İndirmeyi yapan herkesi tebrik ediyorum. Şu anda 404 not found hatası veriyor site.
-
Giriş belgesinde emanet kabul edilmeyecek diyor telefonu falan getirmeyiz tamam da yol parası otobüs kartı falan nasıl olacak anlamadım Şehir dışından gelenler olacak illaki eşyası olur insanlar nereye koyacak çok saçma
-
Giriş belgesi niye boş bilen var mı?
-
@prezıntcihangir hocam sistem hata veriyor tavsiyem size gelen mesajı yanıtlayıp durumu bildirmenizdir ben öyle yaptım bana iki oturumunda belgesini attılar hemen
-
@simer93 teşekkür ederim hocam sağ olun
-
@prezıntcihangir rica ederim hocam başarılar
-
Arkadaşlar sınavın içeriği hakkında bilgisi olan var mı test/klasik nasıl olacak? Hangi oturumda hangi dersler çıkacak?
-
Arkadaşlar sınava giriş belgeleri tek sayfa değil mi ? 1. oturum ve 2. oturum tek sayfadan mı oluşuyor ? Çünkü indirdiğm oturum belgesinin üzerinde. " Bu belgenin ön ve arka yüzünde kurum tarafından yazılan bilgiler
dışında herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalıdır. " yazıyor ve arka yüzü zaten boş kağıdın -
@ege-mahmut her oturum için ayrı giriş belgesi var.
-
Astiden sınav yerine nasıl gidiyoruz arkadaşlar
-
Sınava katılmayan sayısı çok fazla, 28 kişilik sınıfta sadece 7 kişiydik sınava giren. Bir ara salgından ötürü sınıflarda az kişi sınava sokup sosyal mesafeye dikkat ediyorlar zannettim. Yazık arkadaşlar girmeyeceğiniz sınavlara başvurmanız.
-
@yorgunasker sınav sizce nasıldı? bu sene asbü ye verilmiş geçen yıl test ve klasik seklindeydi
-
@yorgunasker bizim sınıf da yarı yarıya bostu. Ben de öyle zannettim ancak listede isimler vardı.
-
Sınav yine test ve klasikten oluşuyordu. Test kısmı için baraj puanı kaç, ayrı mi değerlendirilecek ,bilgisi olan var mı ?
-
@choosemyself geçen sene ayrıýdı diye hatırlıyorum yine 65 almak gerekti..soruları hatırladığımız kadar yazsak iyi olurdu
-
@yorgun ben yazdım ama şimdi asbu nün puanlamasi nasıl olur bilemiyorum
-
Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar. Sınav salonları çok çok boştu. Sabah ki sınavda 12 kişilik sınıf da 4 kişi vardı. Öğleden sonra olan da ise 33 kişilik sınıfta 13-14 kişi vardı. Gelmeyen arkadaşlar sırf canları istemediği için gelmemişlerse gerçekten üzücü. Çok isteyip de puanı olmadığı için kuruma başvuramayan bir çok arkadaş var.
Sorulara gelince çok zor değildi. Ama işletme bölümünün önemli olduğunu düşünüyorum. Zira 10 civarı soru vardı. İşletme adı altında sorulan muhasebe soruları da zordu. Bence eleyici olacak kısım başta test olmak üzere ingilizce kısmı.
-
Muhasebe kısmı zorladı beni. İşletme salladım.
Ingilizce kisminda eleyici sorular vardı. Bakalım hayırlısı olsun. -
@yorgun Hukuk kismindan sinava girdim.
Hukuk sorulari
1.Yetki devrini tanimlayiniz. Ozellikleri ve sartlarini yaziniz.
2.Birlesik suc nedir? Ornekle aciklayiniz
3. Hazir olanlar ve olmayanlar arasi suresiz oneri anlatiniz. Kabulun sartlarini aciklayiniz.
4. Alacakliya halef olma, ucuncu kisi yararina sozlesme ve ucuncu kisinin fiilini ustlenme ayrintilariyla aciklayiniz.
5. Durust davranma, iyiniyet, hak ehliyeti, ispat yuku ve hakimin takdir yetkisini TMK tanimlari ile aciklayiniz.
6. Genel kurul kararlarinin hukumsuzlugunun iptali icin TTK m446 acisindan kimler dava edebilir, sayiniz.Iktisat Sorulari
1.Monopol etkinsizligini sema cizerek aciklayiniz.
2.Tahvil hesap sorusu tablo
3.Iktisat icin kitlik ne anlam ifade eder? Orneklerle aciklayiniz.
4.Asimetrik bilginin ters secim ve ahlaki tehlike ile iliskisini aciklayiniz.Sinav salonlari gercekten fark edilir derecede bostu. Ingilizce her seviyeden sorular iceriyordu. Hukukun test kisminda cmk, miras gibi ilanda yazmayan konularin sorulmasi biraz
ters kose oldu, hukuk testinde de her seviyede soru vardi.Herkese gecmis olsun ve hayirlisi olsun.