2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
@æon_flux 91.05 sıralama 343
-
@ekeblad onlara diyecek bir şey yok hocam Allah ıslah etsin. Özel sebepleri olanlara tabii ki lafım yok ama sadece keyfiyetten bu sınavlara girenlerin yaptığı etik değil bence.
-
@æon_flux 90.51 420 sıralamam
-
Başvuru şimdiden çok fazla. Yüksek kapatır.
-
@NeverLetGo, içinde söyledi: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
@æon_flux Evet p15 hocam sıralama 308. 91.3 puan
200 kişi sizin puan ve sıralamanın altına düşmeyebilir. Sıralamalara bakınca 91 altı imkansız gibi
-
@æon_flux düşebilir. Dün Kgk’nın listesine baktım. O sınavda İngilizce yoktu ve listedeki 200. kişinin puanı 90,53 idi. 90-91 arası kapatır gibi duruyor.
-
@ahmetozcelik35 hocam ingilizce olup olmamasi onemli degil bizim millete. Adamın ingilizcesi yok veya eline bir tane makale alıp okumayi beceremiyor. Gel gör ki diyor ben geçerim bunun ingilizcesini. Moralimi bozma diyor.
-
@Marcuspowa öyle maalesef hocam. 50 soruda en az 33 tane yapacaklarını zannediyorlar ingilizce bilmeden. sonra; vay efendim kurum niye ingilizce sınavı yapmış, bunlar hep boş yere getirilen kriterlermiş.
-
Bu sene kesinlikle YDS şartı getirilmesi lazımdı. Üst kurulların tamamı için geçerli bu dediklerim.
-
@NeverLetGo benim yds skorum yok ama kurumların artık standardı olması lazım örneğin ben hangi kurumu hedefliyorum aldığı kpss puan türü ve yds puanını bilmem ona göre hareket etmem gerekiyor bu sene p48 çalıştım bi çok teftis bolum bazlı puanlarla aldı misal veriyorum o yüzden dediğinize katılıyorum her kurumun yds standardı koyması bizlerinde yds siz mi olacak diye düşünmek yerine önceden bilip ona göre hareket ememiz gerekir
-
Ülkemizde covid-19 türünde coronavirüs salgını var bu durumun sınavın ileri tarihe ertelenmesine veya iptaline yol açar mı? Görüşleriniz nedir?
-
@RootofAllEvil hafta içi bir erteleme olur diye düşünüyorum çünkü neredeyse tüm sınavlar ertelendi
-
Arkadaşlar herkese selam. Bu alım 17.dönem alımı mı olacak?
-
Sınavın ertelenme durumu söz konusu olur mu?
-
@kalendermeşreb olabilir
-
Rekabet kurumunun sitesinde en son 2017 yılının soruları var sanırım. 2018 yılında çıkan sorular elinde olan varsa rica etsem paylaşabilir misiniz ?
-
Kurumun ingilizce soruları elinde mevcut olan varmı
-
@hakimehanımm galiba format olarak farklı yapmış biraz bir üniversite yapmış o yüzden yoktur
-
@Willsmithh nasıl farklı hocam test mi olmuş sınav geçen yıl
-
@hakimehanımm 2018'e kadar kurum kendisi hazırlamış, 2018'deki sınavı bir üniversiteye hazırlatmış @Willsmithh'in iletisinden anladığım kadarıyla.