2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
Sınava daha önce girmiş arkadaşlar bilgilendirme yapabilir mi? Zorluk derecesi, bölümlerde ne tarz sorular geliyor vs. Tahmini olarak kaç puan ile kapatır?
-
Arkadaşlar bu linkten sınav sorularına bakabilirsiniz. Sınav sorularının linkleri sayfanın sonlarında yer alıyor.
-
@Baelish teşekkürler hocam.
-
Geçen sene 280.adayin puanı 90.5mis şimdi 200 aday başvuracak muhtemelen yüksek kapatacak benim 91.3 var ama gelmez muhtemelen. Yanlış anlaşılmasın kimseyi etkileme amacım yok ben de başvuracağım zaten.
-
@NeverLetGo 90 üstü yine de denesin şansını bence. yüksek puanlılardan 40-50 kişi atandı son aylarda. geçen sene gibi kapatabilir. umarım size de gelir.
-
@NeverLetGo 2018'deki alim mi?
-
@NeverLetGo aslında ingilizcesi olmayanlar başvurmasa 80 i bile görebilir. Neden ingilizcesi olmayan başvurup hak yiyor anlamıyorum.
-
@Gresham-T Evet hocam
-
Kgk listesine göre bakarsak ingilizcesi olmayıp başvuranlar olursa 90 altı biraz zor gibi,Allah bilir tabi. İngilizce sınav yapacaksin bari başvuru şartında yds iste de keyif için başvuran olmasın kurumun hatası.
-
Şahsen İngilizcem çok iyi olmamasına rağmen basvuracam 2yildir işsizim yüzde birlik bir ihtimali dahi kovalamak zorundayim bunun hak yemek olduğunu dusunmuyorum
-
Benim 87 ile pek umudum yok ama. Yinede 90 altinin sinava girebilecegini dusunuyorum. Cunku atanan 40-50 kisi var ve gecen yilki gibi ilk ilan degil. Eüaş dhmi tcdd gibi sinavlari baz alirsak bu sinav 90 altina inebilir. hem klasik hem ingilizce +65 ders baraji +isletme dersi bunlar da buyuk etken. Umarim calisip hakkini verebilecek insanlar girer.
-
@nairu, içinde söyledi: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
Şahsen İngilizcem çok iyi olmamasına rağmen basvuracam 2yildir işsizim yüzde birlik bir ihtimali dahi kovalamak zorundayim bunun hak yemek olduğunu dusunmuyorum
Zaten bu işin hak yemeyle bir alakası yok hocam. Sen kurumun istediği şartları sağlıyorsan sınava girmek hakkındır zaten. Ama ingilizcen yoktur kendini yetersiz görürsün ya da ben yapamayabilirim belki ingilizcesi daha iyi olan biri girer o yapar diye düşünüp girmiyorsan da bu senin iyi niyetindir yani girmediğin için sana teşekkür edilmesi gerekir. Ama bu hak olayını o kadar abartıyoruz ki her şeyde şunlara hakkımı helal etmiyorum bunlara hakkımı helal etmiyorum. Ders çalışın arkadaşlar ders puanlarınızı yükseltin başkalarından medet ummak beyhude.
-
Merhaba ben hukukçuyum. Bu sınavdaki iktisat için nasıl bir kitap almalıyım. Benim hocam video ders notu gibi yüzeysel mi yüksel bilgili gibi kalın kitap mı tercih edilmeli.
-
Arkadaşlar geçen seneler sınavın belli kısmı test belki kısmı klasik olmuş.İngilizcede 50 soru test yazmışlar. Bunun hakkında net bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
-
Ben bir önceki alımdaki sınava girmiştim İngilizce 50 soru ve test şeklinde oldu. Zorluk ayarı ise YDS den bir tık kolay olmakla birlikte yökdil seviyesinin üzerinde en az 33 doğru gerekiyor baraj için.
-
Puan turleri bölüm bazlı mi yoksa herkes başvurabiliyor mu?
-
Staj yapmıştım daha önce çok guzel kurum çok nitelikli çalışanlar var hayırlı olsun ilan
-
@NeverLetGo 91,3 p16 puanı mı? Öyleyse sıralama kaç acaba?
-
@Willsmithh geçen sene ki sınavda işletme ile ilgili spesifik soru yoktu muhasebe ve genel bilgiyle yapılıyordu
-
@NeverLetGo pardon p15 mi? Bu sene p15 puanı 92,0 olan bir arkadaşım o puan türünde 240. P15 puanı 91 civarı olan kimse yok mu? Sıralamayı bilseydik keşke