14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Ben bu durumu sözlü olarak irtibat numarasından arayarak ilettim yönetmelik acısından bi sıkıntı yoksa sınav kurulu bunu değerlendirir dediler onun için benzer durumda olan alanlar bu talebini iletebilir yönetmelik musade etmiyorsada bu durum yönetmeliğe aykırı denir bizde gönül rahatlığıyla otururuz o zaman ama yönetmelik musade ediyorsa ki geçen dönem örneği var talep etmekten bisey kaybetmeyiz
-
@baykuş siz ne derseniz diyin veya biz ne dersek diyelim zaten kafalarina nasil koydularsa öyle yaparlar hocam degerlendirmeyi. sanmiyorum bizden akil alcaklarini
-
@beirutde keske dikkate alsalar yani.
-
Akıl verme değil hocam estağfurullah sadece bi farkındalık yaratmak gerekiyor ben şu an bi kamu kurumundayım sen talep etmedigin sürece hicbir kurum en makul opsiyonu düşünmez kaba bi şekilde yönetmeliği uygular geçer.Eger sunduğum seçeneği uygulamaya yonetmeklik musade etmiyorsada öyle bi cevap alırsın yapacak bisey yok dersin
-
@baykuş hakkimizda hayirlisi hocam. insallah kimse mağdur edilmez
-
@beirutde Amin
-
Amin hocam hakkımızda hayırlısı
-
@3pruu fulyayildirim44@gmail.com soruları atabilmeniz mümkünmü
-
@fulyayildirim hocam ben sosyolojiden girdim. Başka bir arkadaştan alın isterseniz iyi günler
-
İtiraz eden arkadaşlar iptal olan soru olursa bildirir misiniz buradan?
-
@3pruu Ben 1 soruya itiraz ettim. Sizin alanınız değil ama yazacağım sonucu buraya.
-
Ben de ingilizcedeki soruya itiraz ettim. Sonucu nasıl öğreniyoruz, bize bilgi mi veriyorlar? İlk sınavda bu süreç nasıl olmuştu bilen var mı?
-
@3pruu tamamdır çok teşekkür ederim
-
@fulyayildirim ben atarim birazdan hocam
-
@xinna sonuclar aciklaninca belli oluyodu sanirim
-
@beirutde çok çok teşekkür ederim
-
@xinna Anadolu Üniversitesi başvuru sisteminde itiraz sekmesinde itiraz sonucu olarak açıklanacak. İtirazlar sonuçlandıktan bir kaç gün sonra da sınav sonuçları açıklanmıştı eleme sınavında.
-
@fulyayildirim rica ederim hocam
-
@beirutde Hocam iibf den girdiyseniz bana da soruları atabilmeniz mümkün müdür acaba? dilekokutucu15@gmail.com
-
@Vamoss yolladim hocam