14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@siyaset-bilimci ben de açıklanır diye düşünüyorum en geç Salı gibi geliyor ama bunu sadece ben kendi kendime düşünüyorum :):)
-
@siyaset-bilimci itirazların sonuçlanmasına bağlı hocam
-
@delikupeli kaymakamlık sınavında itirazlar ve sonuç birlikte açıklanmıştı belki bir ihtimal bunda da öyle olabilir mi
-
@siyaset-bilimci ben sanmıyorum hocam ama bir ihtimal
-
@delikupeli kaymakamlik ösym tarafindan hazirlandiydi sanirim. bu aöf
-
Üniversitenin girdiğim 3. sınavıydı bu. Salgın döneminde hep şu yol izlendi:
3. haftanın ortasında itirazlar sonuçlandı.
4. haftanın ilk iki gününde sınav sonuçları açıklandı.
O nedenle yarın açıklanmasını beklemiyorum. Öncelikle itirazlar sonuçlanacak.Sonra yeni puanlamaya göre sınav sonuçları hesaplanıp açıklanacak. Sınava ne kadar kişinin girdiği fark etmeksizin Anadolu Üniversitesi hep bu takvimi takip etti. Sonuçların açıklanması gecikebilir elbette ben rutin takvime göre konuşuyorum ancak itirazlar ve sonuçların aynı anda açıklanması söz konusu değil Anadolu Üniversitesi'nde. Beklentim bu hafta salı veya çarşamba itirazların sonuçlanması. Sonraki hafta salı veya çarşamba sınav sonuçlarının açıklanması. -
@keynesinvarisi çok aydınlatıcı ve tatmin edici bi yanıt olmuş hocam teşekkürler güzel sonuçlarla açıklansın artık biz heyecandan ölmeden artık
-
@keynesinvarisi yeni puanlamaya göre sinav sonuçları demissiniz hocam. Yeni puanlamadan kastettiginiz neydi?
-
@işsizdegree itiraz sonrası demek istiyor galiba
-
@işsizdegree İtirazlar sonrası şayet iptal edilen soru olursa o alandan sınava giren herkes için doğru sayılacak sorular olacak hocam. Yeni puanlamadan kastım bu.
-
@vasıflıişsiz İptal edileceğinden emin olduğum 1 soru olduğu için yeni puanlama yazdım hocam evet dediğiniz gibi itiraz sonrasını kastettim.
-
Ayrıca üniversite ile de görüştüm bugün. İtirazlar bu hafta içinde sonuçlanacakmış.
-
@keynesinvarisi teşekkürler hocam
-
@keynesinvarisi ingilizce sorusu da kesin gibi
-
@beirutde Hangi soru hocam? Bilimsel çalışma olan soru mu?
-
@keynesinvarisi evet hocam soru
-
@beirutde o soru
-
@beirutde inşallah iptal olur hocam ben de onu merak ediyorum.
-
Sonuçlar açıklandı. Benim için "kontenjan nedeniyle katılamaz." yazıyor. Yani işlerine gelmeyen bölümlerin mezunları kazanamasın zaten işleri güçleri mevzuat olan iibf'liler girsin diye kırk takla attırmışlar her şeye. Umurumda değil ama.
Geçmiş olsun
-
ne cabuk