14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Arkadaşlar ben gazi eczacılıkta girdim benim girdigim amfi de son 3 sıra 4 er li oturtuldu öndekiler ikişerli arkadakiler kağıdımı gormuslersede hakka gircek cunku bn çok uğraştım sizce ne yapmalıyım?
-
@80üstamadnnmsz göstermiyor diye hatırlıyorum
-
@80üstamadnnmsz göstermiyor sadece toplam test için doğru ve yanlış sayısı yazıyor. Hangi alanda ne yanlışımız var göremiyoruz
-
@vamos soruları hatırlıyor musun İngilizcede
-
Soruları toparlayan var mı
-
@İrving-Fisher Bu duruma sınav başlamadan tepki göstereceksin dostum. Tepki göstermeyerek zaten buna göz yummuşsun. Şimdi ne yapabilirim demenin bir anlamı da önemi de yok bence. İletişim başkanlığına ulaşıp durumu izah edebilirsin ama sonuçta kamera yok sınıflarda, bir şey çıkmaz. Sınav öncesi ya da sınav esnasında tepki gösterilmesi gereken şeylere tepki göstermek esas, sonradan ne yapılabilir buna?
-
@sbf13 evet yok mu
-
Kitapçık ve cevap anahtarı neden yayınlanmıyor?
-
@millionreasons Iyide konusmak yasaktı, ben ne yapabilirim
-
Turkiyenin üyesi olmadığı kuruluş vardi hatırlayan var mi?
-
@İrving-Fisher benim oturduğum sırada 3 kisilikti. Arada bir boşluk vardı çok yakındı. Bisey denilecek gibi degildi sınıf full doluydu, gözetmen hoca ne yapsın. Baktıysa hakkım helal değil. Zaten hocam yaramaz öyle başarı başkasının emeğiyle olacak iş değil 2.sınavda takılır mutlaka. Siz içinizi ferah tutun. Kul hakkını bilen yapmaz zaten.
-
@İrving-Fisher Avrupa Serbest Ticaret Anlaşması
-
@rk_ hocam şıklarda neler vardi ?
-
@İrving-Fisher gazi spor bilimlerinde girdim orada da sıralar küçüktü.
-
@asimetri hocam örgüt sorunundaki şıkları biliyor musunuz?
-
Belki yine 2.sınav yapılmaz arkadaşlar ne düşünüyosunuz bu konuda?
-
@İrving-Fisher avrupa konseyi vardi digerlerini hatirlamiyorum
-
@sinanyld niçin hocam
-
@İrving-Fisher hocam şuan hatırlamıyorum o soruyu. Sıkıntısız bir soruydu diye aklımda kalmış. Agit net cevaptı.
-
@asimetri hocam ağıt deilmis