14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@keynesinvarisi dostum seni tanimiyorum ama tanimadan cidden cok saygi duyuyorum cabaliyorsun insallah mukafatini alirsin liste konusunda da gerek yok yine 40 50 kisi anca yazar.
-
ilan metninie bakinca anladigim şu. 10 iibf hukuk aliniyosa 40 kisi burdan mulakata 10 iletisimci aliniyosa 40 kisi burdan .. diye devam eder sanirim. biz iibfciler bu durumda dezavantajki oluruz gibi geliyo sanki de bilemedim
-
@beirutde eger sadece puana gore siralanirsa 75 lere anca duser o yuzden sordum hocam bazi bolumlerde sorular belki kolaydir bolum bazli siralanirsa 70 e iner ama masallah bizim sorulara
-
@beirutde evet hocam
-
@sbf13 simdi kac oldu hocam
-
@sefa-turkdonmez bolum.bazli siralanirsa iibf de mi 70 lere iner hocam
-
@beirutde nacizane tahminim hocam evet
-
@beirutde 73 74 gibi bir puan oluyor hocam sanırım İngilizceden hatırlayamadıklarımı yanlıs sayıyorum
-
@sefa-turkdonmez insallah hocam. bi arkadas muhendislik kismi da zor yazmistu
-
Mühendislik kısmında kendi arkadaşlarımada sordum 70 i geçen yok henüz bizim alan zorluktan ziyade teste uyarlamak zor not bulmak zor ve elektronikçilere bilgisayar mühendisliği alanından soruldu
-
İlk sınavda 71 almıştım yine sınırdayım, iptal olan sorular kaderimi belirleyecek gibi.
-
Barajı kaldırıp sıralama yaparlar mı diye düşünüyordum ama diğer alanlardan çok geçen var sadece bizim için böyle bisey yapmazlar muhtemelen diğer alanlardan doldururlar mühendis kadrolarını
-
Ama kurum olarak güçlü ve calisan profili güzel bi kurum mülakata kalacak arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum hayırlısı olsun
-
acaba muhendislik ve sosyoloji bolimlerinden kacar kisi girdi bu sinava
-
@sefa-turkdonmez Allah razı olsun hocam. İnşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız.
-
@beirutde geçen senenin asıl kazanan listesine baktim. 29 kişilik kadroda yine 10 İİBF hukuk birlikte verilmiş. Ancak 24 kişi İİBF den 2 kişi hukuktan kazanmis. Ayrım yapmamışlar anladigim kadarıyla. Alan sınavi yapılmadığı için mi böyle olmuş ? Yani on elemeyi geçenlerin çoğunluğu İİBF miydi? Kafam karıştı ama bence bu sene de böyle kadro kaydırmasi yapabilirler
-
@beirutde Hocam o bölümlerden bize kontenjan kaydırılacak kuvvetle muhtemel. Zaten o bölümleri bitirip de uzman yardımcısı olabildiklerini bilen kişi sayısı çok fazla değil. Ön eleme sınavını da çok kişi geçememiştir. Alan sınavında da bir eleme olacak. Kadro sayısı kadar adayın sınavı geçeceğini düşünmüyorum açıkçası.Şahsi fikrim bu yönde.
-
@baykuş çok güçlü profili güzel ama hiç şeffaf bı kurum gibi gelmedi bana . Sıralama vs hep belirsiz . Sinir bozucu bı durum bence
-
@vasıflıişsiz aslinda mamtikli bisey yapilmis .bu sene de iibf puanlari yuksek olursa belki yine diger kadrolara gecis olur
-
@vasıflıişsiz Kesinlikle öyle hocam. Her şey çok karanlık