14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@xinna evet o soruda bir sıkıntı var gibi bende d şıkkı yapmıştım
-
@beirutde ben aslında geçiyorum da paragrafta 4 yanlış fazla yazdım kendime belki yanlış hatirlıyorumdur diye
-
@beirutde use of mobile phones ile ilgili paragraf soruları arasında hocam
The following uses of mobile phones are mentioned in the text except as......
a)weapon of war (bu giriş cümlesinde)b) device to give power
C)subject of study in the field of communication
D) way of informing authorities (bence bu doğru cevap)
E) tool to influence voters in elections -
@xinna katılıyorum hocam ben de onun yanlış olduğunu düşünüyorum ben A yapmıştım
-
Nerede hukukçu arkadaşlar, gelin de bir değerlendirme yapın kendi alanınız için
-
@xinna ben de cevabın yanlış olduğunu düşünüyorum ama doğru cevabın da b olduğunu düşünüyorum
-
@xinna pardon hocam siz haklısınız yanlış okumuşum
-
@xinna Academics also find the phenomenon baffling,
though they are studying it hard.bundan dolayi demi hocam
-
İletişimden girdim 75-80 civarı bir puan gelecek.Gerçi yazmaz kimse zaten ama başka geçebilen var mı barajı?
-
Acaba yalnızca benim itiraz etmem yeterli olur mu yoksa hepimizin ayrı ayrı itiraz etmesi sorunun iptal edilmesi ihtimalini artırır mı?
-
@beirutde evet hocam, hem baya studying hard diyor hem sonrasında school of... dan çalışanların yazdığı bir kitap olduğunu söylüyor.
-
@xinna evet hocam haklisiniz. ben de sikayet edicem
-
A kitapçığı 39. soru According to the text, Corman -------.
A) influenced many scientists with his works
B) triggered Sigaud's works on emotions and facial features
C) identified emotions - facial features patterns for the first time
D) is a well-known French doctor
E) established morphopsychology science -
@xinna kutlarım hocam. Sizin girdiğiniz sınıfta kaç kişi vardı hatırlıyor musunuz? Bana sanki bizim bölümler tamamen a blokta girdi gibi geldi. Orada da toplam girmeye hak kazanan kişi sayısı kapıda 20 küsür yazıyordu. İibfli arkadaşları B blokta aldılar gibi hissettim.
-
@littlefinger ben de bu sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum
-
Arkadaşlar sürekli soru isteyenler var. Buraya yükleyemedim ben. Ama var mı yapabilecek olan? Tek tek göndermek zor oluyor kusura bakmayın lütfen
-
@littlefinger keske yanlis olsa fakat dogru gibi duruyo soru bi daha okudum simdi
-
@littlefinger bu soruda bir sıkıntı göremedim ben. Son cümleye bakarsanız cevap orda geçiyor
-
@senadogan diger soru hakkinda ne dusunuyosunuz hocam
-
@beirutde yaa