14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Sosyolojiden girdim 77 puan hesapladım. Bundan sonrası şans sanırım.
-
35 paragraf sorunun tanesi 0,5714 puan gibi bir şeyse benim de toplam 75,57.
-
çeviri sorularında bi gariplik yok mu cevaplar bana yanlıs gibi geliyor
-
İnşallah çok yüksek bir puanla kapatmaz hepimiz için hayırlısı olsun
-
@Oguzzz B grubu muydu hocam kitapcığınız? Benzer bir karışıklık ben de yaşadım
-
Pdf yapıp atabilecek arkadaş yok mu acaba aranızda ?
-
@econn102 mail adresi gönderin atayım olur mu
-
Kaçla kapatır tartışmasını yeniden başlatalım o zaman ne diyorsunuz
-
@siyaset-bilimci bence maksimum 75 falan olur
-
@siyaset-bilimci Ortada çok bilinmez var şimdi. Hukukla iibfnin kontenjanı ortak mı olacak? Olacaksa ikisinden 40'ar 40'ar mı olacak yoksa ikisi toplam 40 mı.
-
@3pruu arkadaşim şu maile atarsan çok sevinirim. brs_83@hotmail.com Allah herkesin gönlüne göre versin
-
@senadogan ben 70 diyordum ama şimdi herkesin iyi gibi bence de 75 civarı olur böyle olursa
-
Mühendislikten giren var mı
-
@eballack ilandan anlaşılan hukuk+iibf 40 kişi fakat sınavların zorluk dereceleri aynı değilse adaletsizlik olacağı için nasıl bir çözüm olacak bilemiyorum
-
Telefondan görüntüleyemiyorum rica etsem soru ve cevapları samet_sms91@hotmail.com adresine gönderebilir misiniz? Teşekkürler
-
ben 78 hesapladım herkes hesaplamalarına göre beklediği puanı yazsa kaça düşeceğini tahmin edebiliriz belki
-
@littlefinger Ben bu işin çilesini çok çektim her saat listeleri güncelledim sürekli netlerinizi yazın dedim vs. vs. . Ama büyük çoğunluk yazmadı puanlarını. Yani o işe hiç girme derim yıpranırsın
-
@keynesinvarisi benim buyuk ihtimal 73 74 falan gelir en fazla
-
80 den fazla alan yok mu aramizda yoksa yazmiyo mu alsa da
-
benim hesaplamama göre 76.5 ile 79 arası geliyor. Bölümüm İİBF. Umarım çok yüksek kapatmaz herkesin hakkında hayırlısı. Bütün yanlışlarımın idare ve anayasa hukukundan olması da komik yani :d.