14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@siyasalllııı hayır SBF İİBF yazıyordu sanki
-
@siyasalllııı sistem ilk açıldığında sadece sosyoloji çıkıyordu ama sonra duzelttiler herkese kendi alani çıktı diye biliyorum ben
-
@siyasalllııı sonradan SBF/iibf seçeneğini açtılar hocam onu seçtik
-
Allah Allah ya arayıp düzelttireyim ben ama geçen hafta arayan hanımefendi de siyasallıyım dememe rağmen ısrarla tamam siyasal ama sosyolojiden olacak dedi bana.
-
Zamanında sistemi düzgün şekilde açsalar böyle bir karışıklık olmayacak
-
@siyasalllııı belki sosyal bilimler demiştir. cunku herkesin bölümüne göre tek bir alan cıkmıstı sıstemde sizinde iibfdır muhtemelen ama arayın yıne de garantı edın
-
@siyaset-bilimci evet telefonda da sbf olarak soylediydim ben
-
@siyasalllııı bence de ihmal etmeyin hocam.
-
Sağolun arkadaşlar anadolu üniversitesiyle görüşecekler kayıtlar onlarda olduğu için sonra dönüş yapacaklar.
-
@3pruu sizin durumunuz da kotuymus hocam
-
@beirutde sağolun hocam sağduyunuz için. Dediğim gibi İngilizce çalışmaya karar verdim. Olursa olur olmazsa olmaz moduna girdim bu sabah. Herkesin gönlünce olur umarım ️
-
Eem olan var mı? Konuların %80'i bilgisayar mühendisliği kalanı da ortak konular eemciler için baya haksız rekabet olacak gibi
-
![0_1597748824183_308F9197-F68A-4F08-8021-6DFC86F8D9DE.jpeg](Yükleniyor 100%)
Bölüm bilgisi yalnızca burda yazıyor değil mi arkadaşlar? Sınav giriş belgesinde yazmıyor.
-
@siyasalllııı hocam yüklediğiniz resim gözükmüyor, ama sistemde aday bilgileri kısmında bölüm bilgisi yazıyor
-
@ddemir aynen hocam ondan bahsediyorum. Teşekkürler
-
İibf/SBF den girecek arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor? Ben çok dağınık çalışıyorum sınava az kaldı biraz da stres yaptım galiba
-
@vasıflıişsiz ben de öyleyim açıkçası, biraz ondan biraz bundan çalışıyorum. ve ayrıntılarda boğulduğum için basit soruları kaçıracağımı düşünmeye başladım
-
@forrest konuları okurken çok geniş detay fazla ama AÖF çıkmış soruları da çok düz sorulmuş. Nasıl gelecek artık bilemiyorm alanı bıraktım ingilizce paragraf çözüyorum artık
-
@vasıflıişsiz ben de öyle yapayım bu saatten sonra
-
zaten o aöf kitaplarını okumak imkansız gibiydi o yüzden ben hiç girişmedim. harala gürele bi şekilde gidiyo