14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@beirutde kim hasta olsa hastalığı kimden kaptığını biliyor. Sınavdı, otobüstü... Buralardan kapan duymadım. Düğünü, misafirdi... Bunlardan kapılıyor.
-
@Hasso dünya olarak kontrollü bi şekilde normalleşilmeye çalışıldığı şu dönemde tatil yapmak ve keyfi nedenlerle sosyalleşmek dışında yapılması gerekenlerin yapılmaması saçma olurdu hocam genel olarak sürekli söylenen en önemli tedbir sosyal mesafe ve maske ikisi de mevcut başka ne gibi bi tedbir beklerdiniz sınavın yapılmaması bi tedbir değil ihmal olurdu bence
-
Arkadaşlar sınav giriş belgelerinin indirilmesi için bugün son gün. Unutan varsa bilginiz olsun
-
Tamam ben sınava hazırım diyen var mı arkadaşlar sanki biraz stes bastı her ders her yerden
-
@hkt ben de sizinle aynı fikirdeyim. Bu hafta ders çalışırım diye yıllık izin aldım ancak neye nerden nasıl caliscam derken hafta bitti
-
@hkt son gece sabahlıycaz bu gidişle. zaman nasıl geçti hiç anlamadım
-
@forrest sabahlayarak halletme inancınız varsa da güzel hocam kolaylıklar
-
İİBF için konular çok genişti. Kpss'ye hazırlanmayan birisi olarak zorlandım ama nasip bundan sonrası, elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Alan bölümünün soru sayısının az olması ve soru başı 2 puan olması kafamı çok karıştırıyor. Bakalım nasıl soracaklar. İngilizcede kendime güveniyorum bundan sonrası nasip kısmet.
-
İki çocukla sınava hazırlanmaya çalıştım, mevzuatı, anayasa hukukunu ,uluslararası hukuk uluslararası örgütler ve idare hukukunu okuyabildim diğerleri testlerden gördüğüm sorular, inşallah herkes için hayırlısı olsun daha da çalışamadık napalım
-
@JABS kpss ye hazırlananlar içinde aynı durum sözkonusu merak etmeyin anayasa ve idare dışında ben de merak ediyorum ve herkesin alan kısmını olduğunca yapacağını farkın ise ingilizce de belli olacağını düşünüyorum
-
@ddemir Tebrik ediyorum 2 çocukla
-
@hkt sağolun, valla kpssye çalışan biri olmadığım için ben de çok zorlandım ama olduğu kadar artık
-
@ddemir Ben de tebrik ediyorum, aramızdaki kahraman sizsiniz. Umarım istediğiniz olur.
-
@altairtyraen sağolun herkes için hayırlısı olsun, herkes bir şekilde emek verdi
-
1 3 ve 14 nolu kararnameler mi sadece mevzuat arkadaş
-
@baykuş
• 1, 3 ve 14 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi,
• Basın Kanunu,
• Basın İlan Kurumu Teşkiline Dair Kanun,
• Türkiye Radyo ve Televizyon Kanunu,
• Basın Kartı Yönetmeliği,
• İletişim Uzmanlığı Yönetmeliği, -
Teşekkürler
-
@baykuş
2018/2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi,
2018/154 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı.Bir de bu ikisi var hocam.
-
@ddemir ben de gönülden tebrik ediyorum inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız, ben de İngilizcenin soru sayısı olarak da puan olarak da fazla olduğu için belirleyici olacağını düşünüyorum. Alan konularını bu kadar geniş tutma sebeplerinin soru hazırlarken kendilerine özgür alan yaratmak olduğunu düşünüyorum. Bazı derslerden gelmeyebilir bile çünkü her derse 2 soru düşüyor gibi. Ön eleme sınavında da soru dağılımı farklı olmuştu beklenenden. Ben alan derslerine ağırlık verdim fakat mevzuatı oldukça yüzeysel çalıştım zamanım yetmedi çünkü. Bir de alandan bir ders eledim yönetim bilimleriydi sanırım adı. Bunca zaman bekledik, emek verdik umarım hepimiz için hayırlısı olur. Şimdiden hepimize başarılar diliyorum.
-
@hkt o kadar kısıtlı bir zaman vardı ki bunu diyebilen varsa helal olsun valla