14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Ön eleme sınavında çıkan iletişim bilimleri ve sosyoloji soruları aöf soruları mıydı (yani kitapta yer alan ve çıkmış sorular)hatırlayan var mı
-
@hkt, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Ön eleme sınavında çıkan iletişim bilimleri ve sosyoloji soruları aöf soruları mıydı (yani kitapta yer alan ve çıkmış sorular)hatırlayan var mı
Hocam aöf olup olmadığını bilmiyorum ama oldukça temel ve basit sorular olduğunu hatırlıyorum. Aöf çıkmış soruların da basit olduğunu düşünürsek, öyle olabilir. Ben iletişim teorilerini burada paylaşılan 40 sayfalık bir nottan 2 gün çalıştım. Öncesinde hiç bilgim olmamasına rağmen hepsini yapmıştım.
-
Kalem silgi işini napıyoruz? Duyuruda vericez, giriş belgesinde ise getirin yazıyor.
-
@Carpe-Vita bence temkinli olup getirmekte fayda var
-
@Cornflakes yanıtınız için teşekkürler hocam haklısınız
-
Herkese başarılar arkadaşlar. Hakkımızda hayirlisi olsun️
-
Başarilar arkadaslar. Hakkimizda hayirlisi
-
@Carpe-Vita rica ederim hocam ne dedim ki, yarın herkes için çok güzel geçsin, herkes emeğinin karşılığını alsın inşallah
-
Herkese başarılar!
-
O neydi öyle ...
-
Sınavı geçeni alırlar mülakata gerek yok
-
@forrest +1
-
@forrest bu nasıl bir sınavdı arkadaşlar 70i kim alabilecek bu sınavdan
-
@Cornflakes valla ben değil alana helal olsun
-
Zordu hakkaten
-
Herkese geçmiş olsun, İngilizce ve (bakan olduysa) mevzuat kısmını herkes yapmıştır diye düşünüyorum. Eğer alan 50 soru = 50 puan gibi bir şey olsaydı 70 bandını görmek daha kolay olabilirdi ama bu kısımdan yanlış yapılacak 1 sorunun bile kıymeti var. Alanı yapan geçti muhtemelen.
-
@3pruu
Arkadaşlar soruları cevaplarınhatırlayanlar var mı?
Völkerpsikoloji vardı bizde (sosyoloji psikoloji)
Kamu diplomasisi ile ilgili çok soru vardı
Ekonomik kurula kim başkanlık eder- cbaşkanı
Trt görev süresi -
@winteranfang hocam ingİlizce de zordu
-
@siyasalllııı ingilizce için süre yeterli değildi bence.7 tane uzun paragraf vardı hani acik anlaşılır olsa da iuzundu bence çok vaktimi aldı benim
-
@vasıflıişsiz aynen hocam ingilizce sınavında 100 soruya 3 saat veriyorlar biz 55 soru çözdük 1 saatte