14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@hkt para cezaları haricinde güncellenmemiş bilgi yok diye biliyorum, var mı?
-
@forrest başbakan müşteşar ?
-
@hkt halihazırda cumhurbaşkanı ya da ilgili bakan şeklinde düzeltilmiş olan maddeler var, onları sorarlar bence takılmayın
-
@forrest “hükümet ifadesinden iletişim başkanlığı anlaşılacaktır” yazan bir karar vardı, ona dikkat.
-
@forrest hangisinde özellikle bi bakayım
-
@hkt 2018/154 sayılı karar
-
@senadogan teşekkür ederim ️
-
@hkt oldukça yüzeysel bir şekilde hepsini okudum kapattım hocam. Çoktan seçmeli nasılsa yakalarım belki diye düşünerek.
-
@hkt 10 puan degilmiydi
-
@beirutde evet hocam 10 puan 20 soru yüzeysel bakmak en mantıklısı
-
@hkt galiba herseye yuzeysel bakiyoruz jaja
-
@beirutde same here
-
@beirutde bakmak zorunda bırakıldık o kadar süre haber bekledik madem sınav ve bu kadar konu vardı neyse daha fazla şey yapmıycam jdjdksks
-
@hkt valla ben bakanlıklar hariç hepsini hatmettim. bakanlıkların sorulacağını düşünmüyorum. yani doğrudan şu bakanlığın görevidir değildir gibisinden yoksa ortak hükümler sorulabilir.
-
@sefa-turkdonmez bence de o kadar da yapmazlar diye düşünüyorum tebrik ederim hocam 10 puan 10 puandır hatmekmek güzel
-
@sefa-turkdonmez Vala ben de sizin adınıza sevindim
-
Arkadaşlar herkes sınava çalışma konusu üzerinde duruyor fakat kimse mi pandemi döneminde, kalabalık bir şekilde sınava giriyor olmasıyla ilgili kaygı duymuyor? Keşke sınava girerken HES kodu kontrolü gibi bir uygulama olsaydı. Ben hakikaten çok endişeliyim bu konuda çünkü vaka sayısı gitgide artıyor. Girişte ateş ölçmek yeterli bir önlem değil bana göre. Umarım kendini iyi hissetmeyen, belirtilere sahip kimse sınava girme konusunda diretmez ve kimseyi riske atmaz...
-
@3pruu sağolun dostlarım ama önemli olan sanırım bunca karısık seyı sınav anında hatırlamak Allah zıhınlere berraklık versın
-
@sbky11 ben de sizin gibi düşünüyorum hocam. Önlemler yetersiz
-
@sbky11 hocam sinav aninda da cogu kisi bunalip maskeyi cikariyo genelde. fakat şöyle bi durum var . kisiler arasi mesafe birakiliyo çokça. ve sinav aninda konusmadir gulusmedir olmadigi icin damlacik yayilimi bi nebze azalir. öksüren hapsuran kisiler de maskesini taksa sorunsuz atlatiriz