2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@düdüklütencere2 bkz. Earth11 adlı üye. İstanbul yüksek kapatacak, benim 80+ puanım var sizleri düşünüyorum diyip 76 aldığı ortaya çıkmıştı.
-
Herkes kendi capinda hakli acikcasi 1300 civari tam hatirlamiyorum kurum ici alindigi icin bu haldeyiz afedersiniz hani insanlar yemekleri yer. artiklari diger canlilara verir ya sevaptir die ... aynen bizlerede o sekilde reva goruldu.bu alim bizlere olsaydi kayginin onda biri bu kadar olur muydu arkadaslar.olmazdi.yani burda bizleri bu duruma getirenler belli bostan yere birbirimizi yemeyelim .bizlere verilen pastadan kalan artiklarla yetincez.herkes mecburen bi tercih yapacak .kimsenin sucu yok sonucta herkes kendisinin siralamaya girmesini istemesi cok normal.kurum icine bu kadar kadro hemde il merkezlerine verildi.emege gelirsek herkes emek veriyo bu yola giren kim varsa belki sinav stresi kaygisi vesair baska sebeplerden istedigi puani alamamis olabilir.ama bu yola giren calisan herkes emek veriyo arkadaslar.bizi bu duruma getiren KURUM ICI KADROLAR ve BIZLERE VERILEN BIR AVUC KADRO puanlarimiz degil..ALLAH BUYUK .bostan yere birbirimizi yemeyelim degmez. Onceki seneler kurum ici kadro falan yoktu ne olduysa sonrada bu dernek sendika falan mi bilemiyorum sonradan firtladi....tek suc kurum icine verilen kadronun coklugu.saglicakla kalin .allah kimsenin emegini zayi etmesin insallh.
-
@lıvıngzeus ben illerle alakalı herhangi bir yorum yapmadım aksine artık şu ortamda her ilde çalışırım kafasındayım.Tek il tercihinin faydalarını da savunmuyorum ayrıca orayı da aydınlatayım:)Sadece 90 la bile mülakata giremedik cümlesinden gına geldi.O 10 kişilik alımda basit bir hesaplamayla sıralamanıza göre, puanınız 90 olsa da gelmez tabiki.Üzücü ama böyle.KOSGEB in sonuçları az çok fikir vermiştir..Umarım hakkımızda hayırlı olan olur ve bu süreçte en çok ihtiyacımız olan şey motivasyon..
-
@lıvıngzeus anliyorum ama hocam kosgep 1 kisilik yerler kaldiki sehirler zaten az 4 kisi mulakata kalcak ama deftarlikta sehir sayisi cok sayilar kosgeple kiyaslanmaz bile.bence . Bunda 77 78 lerin bile sansi var.ayrica puan turleri kosgepte farkli.rahat olun her sekilde girersiniz 90 lar hayli hayli girer bunda.
-
@mrvguy hocam tabikide 10 katı daha fazla bir alım olacak.Ona göre(daha düşük kapatacağını göz önüne alarak )kıyaslanabilir.
-
Mülakatlar ne zaman yapılır?
-
Defterdarlık için kafanızda netleştirdiniz mi ili a dostlar
-
@sherlock muhtemelen çoğu kişi memleketini yazar hocam
-
@sherlock memleket yazılır muhtemelen
-
300 kişilik alım 30 şehre yayılsa 83 84 ile kapatırdı tahmini ama 80 il olması ve tek tercih olması sebebiyle 86 87 ile kapatanda olur 77 civarı kapatan da olur
-
Sayı az olduğu için korkuyor insan 80 küsür puanların şansı olur mu arkadaslar
-
@kpsslik bence 80 puanı gören iller olacaktır ancak siz büyük bir beklentiye girmeyin üzülmemek adına.
-
@sherlock guyda da olduğu gibi memleketimden yana kullanacağım tercihimi.
-
Arkadaslar o kadar yuksek kapatir mi ya 80 lerde kapatmasi allahim resmen 85 90 lar risk dusuk 80 84 riskli anladigim kadariyla .artik dusunmekten kafan bulandi
-
@mrvguy hocam çok şehir var ve aslında bilemiyoruz biz yine riske takılmadan tercih yapalim yoksa guy daki rahatlıkla yazamayız:)
-
@mrvguy, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaslar o kadar yuksek kapatir mi ya 80 lerde kapatmasi allahim resmen 85 90 lar risk dusuk 80 84 riskli anladigim kadariyla .artik dusunmekten kafan bulandi
Aynen bende sıkıldım düşün düşün
-
Yüksek puanlılar nereleri yazacak ağırlıklı olarak?
-
@blueberry daha merkezi alım yapan yerleri mi yazabilirler sizce mantıken ?Ankara gibi mesela altındağ merkezi bir konumda.İstanbul olabilir.Ancak 90 üstü puanı olan rahatlıkla istediği yeri yazacaktır.Belki iller genel olarak 82-83 civari ağırlıkta kapatacak fakat herkes tedirgin bu tek il tercihden.
-
@blueberry İstanbul, Ankara ve doğu uçabilir. Geriye kaldı şans.
-
Naçizane fikrim Geçmiş yılların guy sınavı taban puanlarına göre tercih yapılabilir.Sonuçta guy da eskiden tek il tercihi vardı bunda da öyle