2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Zamanında mulakatlar içinde temmuzda anca olacak yaz sonu olur gibisinden muhabbetler dönmüştü. Bakanlıkta yetkililerle görüştüm ertelendi dediler demişlerdi. Guy sonrasına kaldı cümlesine de inanmıyorum o yüzden.
-
@scofieldmustafa, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Zamanında mulakatlar içinde temmuzda anca olacak yaz sonu olur gibisinden muhabbetler dönmüştü. Bakanlıkta yetkililerle görüştüm ertelendi dediler demişlerdi. Guy sonrasına kaldı cümlesine de inanmıyorum o yüzden.
Bitti mi ?
-
Guy sonrasına kaldı diyenler duyumlarını nerden kimden aldılar acaba. Bu vakte kadar da hep boş duyumlarla geldik. O yüzden inanmayın dostlar.
-
Doğru duyum sanırım 1 saate kadar acıklanacak vs tarzında olur, ilgili birimden tanıdığı vasıtasıyla. Duy tercih sonuclarında da böyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam, diğer türlüsü temmeni,tahmin,duyum sarmalında yoğrulup gidiyor.
-
Yahu başlarda çoğu arkadaş diyordu duyum aldım bayramdan sonra guydan önce açıklancak diye. Şimdi son haftaya girdik bu mu çıktı
-
Bu hafta umudu duyumu olan varsa söylesin. Bu zamana kadar aciklanmamasinin tek aciklamasi beraber aciklanacak olmasidir. Tabiki kimse istemez ama ben hic ihtimal vermiyorum bu haftaya
-
@sedatinho inanin benden daha fazla isteyen olamaz bu hafta açıklanmasini
-
Arkadaşlar şu Guy ile açıklanacak diyenler nerden duyum alıyor böyle. Benim ve telegram grubundaki birkaç arkadaşın ortak duyumu haziranda ve guy mülakatından önce açıklanacağı yönündeydi. İnşallah bu hafta bütün çile bitecek. Müsterih olun. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
-
@jokerface hocam ben ise baslamayi gectim olumlu olsun seneye baslatsinlar yeterki ama olumlu olumsuz gorelim ki kpss guya ona gore asiliriz kpss basvurularimizi yapariz. Boyle asiri belirsizlik icindeyim artik haftaya aciklanmasi icin elimizden geleni yapcaz baska care kalmadi
-
@jokerface hocam ben ise baslamayi gectim olumlu olsun seneye baslatsinlar yeterki ama olumlu olumsuz gorelim ki kpss guya ona gore asiliriz kpss basvurularimizi yapariz. Boyle asiri belirsizlik icindeyim artik haftaya aciklanmasi icin elimizden geleni yapcaz baska care kalmadi
-
@sedatinho beraber aciklanmasi.kadar mantıksız birsey yok. Bunu neye dayanarak soyluyorsunuz. Neden beraber aciklansin, iki meslek birlikte mi calisacakki boyle diyorsunuz. Biri guy biri duy.
-
Hocam ben bu süreç içinde yeniyim ama bu ilk deneyimimde gördüm ki bazı kişiler sadece ortalığı karıştırıp moral bozmak için varlar. O tarz yorumları görünce umursamamak lazım. Guy duy iki ayrı alım ve iki ayrı kurum tarafından yapılıyor birini açıklamak için diğerini beklemek gibi mantıksız bir durum olamaz.
-
@busra-k kesinlikle . 25- 30 yaşında insanlar sacma sapan şeylere inanıp duruyorlar.
-
@sedatinho bu hafta için beklentiyi minimuma düşürdüm ben de
-
@adamsmiths tabiki mantiksiz tabiki açıklanmasi lazim ama kardesim bi düsün beklentiye girip bu hafya ders calisamamak mi iyi yoksa beklentin olmayip guy mulakata calismak mi? Ben diger mulakatlarima odaklandim artik bence yapilmasi gereken bu
-
@sedatinho beklenti icinde olup olmamak değil ki mesele. Bu atamanın gib'in yaptığı guy ile bir ilgisi alakası yok. Tabiki bende çalışıyorum mulakatima en basimdan beri. Mülakata hic calismama lüksü atanacagimdan cok emin olan insanlar icindir. Sadece sonuc bekler formaliteden.
Tabi istisnalar vardır onlari tenzi ediyorum da sayı belli. -
@adamsmiths kardes neye inanmak istiyorsan ona inan
-
Bence arayan arkadaşlar haftaya guy mülakatının başlayacağını da söylesin. Belki bi faydası olur
-
Açıklanacak ise yayımlanmadan 1 2 saat öncesine kadar kesin duyumlar alınabilir onun dışındaki duyumlara duyum gözüyle bakmamak lazım.
-
@adamsmiths arkadaşlar evet hepimiz umut ediyoruz ama ben mülakata girdiğim günden beri guy ile beraber açıklanacagını düşünüyorum. Mantıksız değil çünkü kurum aynı komisyonların bile aynı olabileceği konuşuluyor mülakatlara girecek olan kitle de neredeyse aynıdır büyük bir kesişim kümesi var. Malumunuz referanslar yarışıyor bakanlık aynı anda açıklayıp birine aldıklarını diğerine almayacak ve referans olanlara da bakın sizin adayınızı duya almadık ama guya aldık diyecekler bence bana fazlası ile öyle hissettiriyor açıkcası bu süreç. Duyum falan değil sadece benim düşüncem bu yönde. Hepimiz için hayırlısı olsun burada bile bir sürü insan yazdı guya çalışamıyorum diye artık az zaman kaldı guy mülakatına bence ona motive olmanız daha iyi olabilir mülakat anı sadece o an değil biliyorsunuz ki öncesindeki süreç de oradaki ruh halini etkiliyor insanın. Bilgi olarak hepimiz hemen hemen aynıyızdır belki ama motivasyon da önemli guy için toparlanmak iyi olacak gibi geliyor bana herkese başarılar diliyorum şimdiden