2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Olumsuz bisey mi oldu?
-
@city-of-justice 5il tercihi yönetmeliğe göre kurumun inisiyatifinde değil o yüzden uygulandı 20katına kadar çağırma kurumun inisiyatifinde ama uygulanmadı kurum 5kat çağırdı bunun farkındasınızdır eminim, belli ki puanınız yüksek duy için sadece mülakatla ilana çıkılmasını istiyorsunuz ama kendi temennilerinizi burda kesin olacakmış gibi ifade etmeniz hoş değil
-
Bu ilan unutuldu galiba.. İlana bu kadar geç çıkılmasının sebebi ne olabilirki kadro sayısı bile belli olmuş ama ilan ortada yok.
-
Arkadaşlar bazılarına tavsiyem ihtimal dahilinde olan , olacağı kesin olmayan ifadeleri kullanmayın. Gelecek hakkında olur yapar eder uygular demeyin. Herkes kendi isteğine göre konuşuyor. Biraz menfaatlerinizi kendinize saklayın..
-
@hakimehanımm valla bu yorumu 2 kere okudum bi anlam çıkaramadım mecbur değilseniz maliye de ne işiniz var pardon ? Ben kamucuyum bana kalırsa herkes fazlasıyla maliye ve muhasebe bilmeli. Yorum yanlış olmuş bence
-
@Aslankayserili ben bu ilan için söylemedim genel konuştum, zaten gelirse bu ilan başvurmayı düşünmüyorum Ankara dışı olduğu için. Herkes düşüncesini paylaşmakta özgür istediğimi ifade edebileceğimi düşünüyorum. Niye bu kadar anlamadınız ki? Ben boşuna mı bölümümü okudum bir artısını görmeyeceksem ya da iktisat mezunu adam boşuna mı okudu herkes kendi bölümünden uygun kurumlara yerleştirilmeli kendi puanına göre umarım anlayacağınız şekilde izah edebilmişimdir. Yani bu ilan ilgilendiğim bir ilan ya da kurum değil genel bir ifadeydi.
-
Hakkari, siirtte iktisat okuyan birisi senin gozunde ankaradaki bir universitede ua iliskiler, calisma ekonomisi okuyan birisinden daha mi iyi iktisat biliyor ? Birakin Allah aşkına hangi puan türünden alacaksa onu seçsin ama bölüm bazli ilan vermeyi kimse bana savunamaz.
-
@hakimehanımm evet boşuna okudunuz. Bunu size kasıtlı söylemiyorum ama cidden bakış açınız çok yanlış hanımefendi. Bu bakış açısıyla size bişey anlatamam. Bakın bölüm bazlı bakamazsınız ? Vmy ye giricem puanım yeterse inşallah ama ağlamam ben kamucuyum neden muhasebe var diye. Mesleğim gereği ben bunu öğrenmek zorundayım. Zaten muhasebe bilmiyorsa bir kişi orda ne işi var derler ? Bölümler arası düşünmeyin lütfen..
-
@malatyalı-sis Hakkari Siirt diye insanları küçümsemeye gerek yoktu. sadece düşüncemi paylaştım. ben böyle deyince bakanlıklar bölüm bazlı alacak değil millet ne kadar gergin çattık arkadaş ya. Başlık amacından sapmasın ikili konuşmalara falan girmeye gerek yok şu sınavları falan ne kadar da ciddiye alıyorsunuz takmayın fazla. Her şey olacağına varır
-
@Aslankayserili ve kpss puan türü ona göre istiyorlar.
-
@hayırlısı035 anlamadım hocam ?
-
@Aslankayserili ne varmış bakış açım da? Ayrıca boşuna okuyup okumadığıma siz mi karar vereceksiniz, sanmıyorum. Demek istediğimi anlamayıp çarptırmayın lütfen. Kimse vergi müfettişliğine muhasebesiz alsın demiyor. Bölüm bazlı alınacak yer var alınmayacak yer var. Kaç gün önce yazdığım şeyi bulup çıkarıp tartışma yaratmanıza anlam veremedim. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda da değil farklılıklara tahammülünüz yoksa okuyup geçin ikili tartışmaya girmek istemiyorum. Ya da kırmak gerginlik falan gerek yok. Daha da cevap vermeyeceğim yoksa uzayacak mesele iyi akşamlar
-
Tuhaf gerçekten düşünsenize oyunun kuralı başta belli maçın ortasında hakemi keyfine göre kural değişecek sormazlar mı iktisat muhasebe hukuk maliye ceko vs dersleri keyfimizden mi çalıştıl bolum bazlı deselerdi ilk başta oturup sadece o bölümun derslerine çalışırdık insanlar çıkarına göre yorum yapınca mantıklı konuştuklarını sanıyorlar. Bölüm bazlı gelsebile ki gelmez bu adeletsizliktir nokta.
-
@malik hocam ilanın bu kadar geç gelmesinin sebebi bu olabilir maalesef.. pareto üstad Twirtda açıklamalarda bulundu
-
@mc61 dostum bolum bazında geleceğini sanmıyorum ama şu gerçeğin herkes farkında artık herşey beklenir. Üstad sanırım yönetmelikteki bir kac maddeden dolayı tahmin yürütmüş kesin bilgiyi ilanla gorecez
-
Doğrudan mülakat yapılırsa sebebi bakanlığın art arda gelen ilanları olabilir.Bakanlık bir de sınavla uğraşmamak için bu yola başvurabilir.Çünkü hali hazırda hm müfettişliği,vergi müfettişliği,guy sınavları olacak.
-
@eomer hazine maliye uzmanlığı yard. mülakakat olarak yapıyor. GUY sınavı ösym yapıyor.
-
@hayırlısı035 hocam yanlışınız var guy sınavını kurum yapıyor
-
@mc61 evet ilana tekrar baktım. Kurum yapıyormuş. Uyarı için teşekkür ederim.
-
@hakimehanımm yaa siz yazmışsınız bende cevap verdim. Ayrıca bunu anlamayacağınızı zaten tahmin etmiştim yanılmamışım. Kim bölümünün tam anlamıyla ekmeğini yemiş İİBF de bunu düşünürseniz benim ne demek istediğimi anlarsınız. İyi akşamlar.