2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar merhaba askerliğim 28 şubatta bitiyor askerlik durumuna ne yazmam gerekiyor?
-
@iibfkpssa bitirdi yaz mülakatlara kadar biter zaten
-
@abbaskara bitirdi yazınca terhis tarihini istiyor terhis tarihini de en geç bugünü işaretletiyor
-
Kazanırsak ilçe secimi nasıl oluyor acaba?
-
@gürkan35 ilçeler başvururken guydaki gibi alt seçenek olarak çıkmıyor mu başvuran arkadaşlar bi diyiverin hele
-
@iibfkpssa bence kurumu ara sor sonra doldur.
-
@gürkan35
ilanda yazıyor hocam. sözlü puanına göre tercih yapılıyordu sanırım. ilanın ilgili kısmına bakabilirsiniz. -
@duha Çok sağ olun hocam teşekkür ederim.
-
Yine spekülasyonlar başlamış burda facebookta telegramda yazılmayan çizilmeyen il kalmamış herkes için hayırlısı özellikle face te direkt puan ve yazdıgı yeri söyleyen var garip
-
Arkadaşlar 88 puanla açıkta kalacağım nereler olabilir sizce? (İstanbul hariç)
-
@marsiyal
ankara mersin bartın olabilir hocam. -
Buraya sürekli insanları dinlemeyin puan yazmayın gibi önerilerde bulunan arkadaşlar var , arkadaşlar burası forum insanların niyet okuma yeri değil zaten bir insan burda yazan puanları net bilgi olarak alıp manipüle oluyorsa bırakın olsun bence şu seviyeye gelmiş insanlar tercihlerini daha aklı selim yapmalı , birde bu tarz yüksek alım sayısı olan alımlarda tek başlık takibi için gelen arkadaşlar alımla ve tercihle ilgili eğer fikrini dikkate alacaksanız bile en azından insanların forum geçmişine bakabilirsiniz fikir verebilir örneğin moderatör ler ilan başlığını açan arkadaşlar başta pareto olmak üzere.Özellikle foruma yeni gelen arkadaşlar için fikrimi belirtmek istedim iyi forumlar
-
@willsmithh Kesinlikle herkes manipülasyona gelmeyin çok acı çektik diyor ama millete göre hareket edip açıkta kalıcakken yerleşende çok insana tanık oldum. Arkadaşlar elbette bu sizin tercihiniz fakat hiç kimseye danısmadan da karar aldım yaptım kafasında olmayın. Şu iller yüksek kapatír mı diye fikir alısverisi yapmak için bile korkar oldum burada bir tek yakın arkadaşlarimla fikir alisverisi yapiyorum.Bu kadarına da gerek yok bence
-
Birde nacizane bir kaç paylaşmak istediğim düşüncem var , özellikle iş sahibi olmayan arkadaşların çoğu doğal olarak nere olursa olsun yeterki olsun mantığında oluyorlar ki bende öyleydim ama arkadaşlar atandıktan sonra göreceksiniz hepimiz insanız ve ihtiyaçlar hiyerarşisi hepimizde işliyor , işe girince bu sefer başka ihtiyaçlarınız doğacak sizin bu sefer başka etkenler mutsuzluğunuza sebep olabilir , yani sizde mutsuzluk yaratan bir durumu ortadan kaldırmaya çalışırken daha mutsuz olma ihtimalinizde her zaman var , kendim olmasada yaşadığı büyüdüğü şehirden uzaklaşıp hiç hayal bile etmediği büyükşehirlere alışamamış , işe girdikten sonra kariyeri için birşey yapacak mental fiziksel yetkinliği enerjisi tükenmiş arkadaşlar var.Örneğin şimdi mesleğiniz olmasa bile ''normal şartlar altında '' ona erişececek çoğunuz zaman ve çevresel faktöre sahipken küçük bir ilçede iş yoğunluğundan sonra gelecek adına birşey yapacak gücünüz olmayabilir.Bunların hepsi benim şahsi kendimden ve çevremden gördüğüm tecrübeler doğrudur demiyorum kesinlikle.Rotasyon olan mesleklerde bile büyükşehir dediğimiz şehirlere gitmek insanlar istemiyor hal böyle iken ilçelerde yaşayacaksınız tercihlerinizde seçimlerinizde ''Anı'' değil geleceğinizi ailenizi de kesinlikle düşünün.En azından sizlere farklı bir bakış açısı oluşturur umarım iyi akşamlar
-
@willsmithh keşke şu paunla şurayı yazdımlar samimi ve gerçek olsa tümden. Onun dışında, başlıktaki son 2 entryinize sonuna kadar katılıyorum. Saygılar
-
@iibfkpssa Dostum bende ayni durumdayım. Kurumu ararsan burayada yazabilir misin ?
-
Corum yazacak var mi arkadaslar
-
Kosgeb te 1 puanla düzceyi kaçırmıştım , umarım küçük güzel bir şehiri de kaçırmam, Yaşamak istediğiniz puanınızın yetebileceği yerleri iyi araştırın derim.Her ilçe google fotoğraflardaki gibi görünmüyor malesef .Ben memleketimi yazacağım bu ilanda genelde öyle öyle tercih olacak gibi. Herkes için hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar askerlik bu sınava başvuru yapmaya engel teşkil eder mi ?
-
Arkadaşlar öncelikle herkes için hayırlı bir il seçimi olur inşallah.Herkesin istediği yere gitmesi gönlümden geçen ama tabiki bazılarımız boşta kalacak , burada iller hakkında herbirimiz merak içerisinde kaçla kapatır benden yüksek yazan var mıdır ? Bir nebze de olsa guy sonuçlarından bir çıkarım yapılabilir gibi geliyor bana 5 il olması tabiki fark yaratır ama enazından şöyle bir çıkarım yapılabilir örneğin Eskişehir 50. Yazan son kişi 80 puanlı , Muğla 20. Yazan son kişi 80 puanlı diyelim yani burada en azından bir çoğunun 5 tercihte Eskişehir’i Muğla’ya kıyasla daha fazla yazdığı ve Muğla’nın Eskişehir’e göre guy anlamında daha az rağbet gören bir il olması gibi...