2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@gencbiraday eskisehir simdi 28 kisi çağıracak ve ilçeler aslinda guy ile aynı.
-
94 ile Ankara’yı yazdım. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun
-
askerlik ile ilgili olarak telefonlar görüştüm. Sabah bir kaç kişi daha aramış, bunun için daire başkanıyla görüşülmüş ve şuan için askerde olanlar başvuru şartlarını taşımadığı için başvuru yapılamaz dedi. Göze alıyorsanız başvuru tarihini terhis tarihi olarak yapın ama hatalı beyana girer bu da dedi.
-
Annem rüyasında görmüş valiz hazırlıyormusum,yazdığım il geliyormuş
Ah rüyalar gerçek olsa -
@duha potansiyeli yüksek çok il var bilemeyiz örneğin Antalya Çanakkale vs ilçeleri güzel sonuçta,tabi yüksek düşük kapatacak diye bir şey diyemem
-
Arkadaşlar şahsi düşüncemdir
Şimdi 88+. Puanı olan insan 2 3 il hariç nereyi yazarsa yazsın kesin gelecektir.
83-88 aralığında olan insan da 5 6 il hariç ve altını çiziyorum alımı yüksek olan yeri yazdığı takdirde kesin gelecektir.(Riske atmak istiyorsa Az alım yapan çoğu yer de gelir.)
77-83 aralığında puanı olanlar bu grupta daha çok alım yapan yerleri yazabilir ama ters köşe yapıp az alım yapan yerler de gelebilir.Tam kestiremediğim grup bu grup
X<77 puan aralığı bu grubun Allah yardımcısı olsun... -
Benim annem de rüyasında görmüş, kızım bu defa Zonguldak olacak diyor. Üzülsem mi sevinsem mi
-
Ediyor demıs daire baskanı .
-
@bybredd arayip bilgi almak daha saglikli
-
@çalışkanşirin
herkes tahmin yürütüyor işte hocam kim kesin birşey söyleyebilir ki?
kişiye göre değişir elbette ama antalya ve çanakkalenin ilçeler güzel mi bilemedim. benim radarıma girmedi en azından. -
Allah allah karar veremiyorum .
-
@duha antalyalıyım o ilçelerin antalyayla alakası yok ben bile yazmayacam
-
@sedatinho arkadaşım yazacak. 85puan
-
88+ puanımla ankara riskine girmeyip civar illerden alım sayısı yüksek olanlardan birini yazmayı düsünuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@sokrates12 88- olarak Ankara yazmaya korktuk biz tamam.
-
Guy başvuru bitimini takip eden kaç gün içinde açıklanmıştı arkadaşlar? Burada böyle birşey mümkün mü
-
@tomjoad
20 kasım son başvuru
23 kasım il taban puanlar
26 kasım liste halinde açıklama -
87 ile başvuru yaptım...
Neresi mi?
Çoook uzaklarda biyer
Herkese başarılar.
-
Gümüşhane yazmayı düşünen var mı acaba ??
-
Arkadaşlar tercih yaparken ilçeleri de kendi içinde guydaki gibi sıralıyor muyuz yoksa daha sonrasında mı seçiliyor. Tercih yapan arkadaşlar varsa yazabilir mi