2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@simer93 89 ile riske giricem
-
Bana duy gelirse dünyanın en şanslı kişisi ilan edicem kendimi
-
@koskorodo ilan basli başına komik, şaka gibi ;)))))))
-
@estergon-kalesi
hocam herkesin yeteneği, becerisi, kariyer planlaması farklıdır sonuçta
misal ben piyano çalıyorum. bu bi özel yetenek midir ? bence değil. beceri olarak yazabilirim belki.
özel yetenek böyle çok daha karakteristik bi yetenek olmalı gibi aklıma şu an bi şey gelmiyo açıkçası.
kariyer planlaması da kendinizi ileride nerede görüyorsunuz sorusuna verilecek cevap ne ise o.
herkesin farklıdır yani. o yüzden soru biraz türlü komiklikler küçük şakalarla karşılandı bence -
Ankara kaçla kapatır öngörüsü olan var mı
-
@whshw 200
-
@whshw
asla ve asla il-puan tahmini ya da şu paunla şurayı yazıyorum gibi söylemlerde bulunma taraftarı olmadığımı belirtmekle birlikte şunu söyleyebilirim;ciddi puana sahip bir aday için, misal 90+ bir puan için, 3 kişi alan bir ili düşünerek çok küçük ihtimal de olsa kendisinden yüksek puanda orayı yazacak 12 kişinin olması ihtimal dahilindeyken,
ankara 19 kişiden ne yapar 76 kişi, bu gibi puanların üstünde 76 kişinin ankara yazmayacağı daha garanti, çok daha düşük ihtimalli geliyor bana. kendi kanaatimce çok daha esnek hatta ankara özelinde düşündüğüm puan aralığı. -
Beyler moralinizi bozmak istemem ama bu ilan tamamen şans .
Şehir ve puan konuşmak çok saçma olur .Bir kaç şehir dışında.
Analizlerim bile işe yaramadı o kadar hesap yaptım ama uyuşmadı Guy ilanları ile
Gruplara bakınca gerçekten samimi tercih yapacakların şehirleri hiç uyuşmadı ondan kafama göre bi şehir seçip kapatacam yarınSize tavsiyem kimseyi dinlemeyin
-
@düdüklütencere2 Maksat zaten az çok fikir sahibi olmak neler yazılabileceği konusunda, dediğiniz gibi insanın aklına gelmiyor, gelse de acaba mantıklı oldu mu diye düşünmüyor da değil. (Bende de oluştu o tedirginlik ama o kadar önemsenmez sanırım neler yazdığımız)
-
@düdüklütencere2 Bu arada Ban kalkmış, hayırlı olsun.:)
-
@estergon-kalesi
aman hocam ağzınızdan yel alsın ban kelimesine tikim var artık duyunca huylanıyorum -
Herkese iyi gunler. Ben ilk kez tek tercihli bir tercih yapicam ilk kez kpss ye girdim puanım 84.48 bu puan nasıl bir puan ıyi mi orta mi kötü mü? Babamın hastalığından dolayı bir il yazmak zorundayım ili söylemiysem memleketim. Ama paraya da ihtiyacım var değiştirebilirim. Kararsız kaldım.
-
-
@gürkan35 puan iyi ama ilan kötü
-
@muhalba Anladım hocam sağ olun.
-
@mahlas guy listesine nerden bakabiliriz ben bulamiyorum
-
@nimesay hocam burdan fotoğraf paylaşmayı bilsem atıcam size de fotoğraf atamıyorum
-
Arkadaşlarım iyi akşamlar
Fikrinizi merak ediyorum, puanların ilki ile en altı arasında makas açıklığına dair fikriniz nedir ?
Mesela x ili guyda 30 kişi alsın, 77 ile kapasın. 77 alan 30. Aday ile 1. aday 90 95 olması gibi çok acik makas olur mu ? Yoksa yapışkanlık var mıdır:)Saygılarımla
-
@tomjoad Mümkün ama çok fazla rastlanılacak bir şey mi emin değilim.
-
@tomjoad
bu bence daha çok dışarıdan da yoğun talep görebilecek illerden ziyade yüksek puanı dahi olsa sırf kendi memleketi olduğu için yazılabilecek türden illerde daha açık olacaktır.
üst sıralarda 1-2 yüksek puan ve ardından daha seyrek şekilde arası açık puanlar ile sıralama aşağı doğru boşluklu ilerleyerek.. fakat dışarıdan da talep edilebilecek olan gözde illerde puan aralığı daha sıkı olacaktır talep eden kişi sayısının çokluğundan puanlar arasında boşluk fazla kalmayacaktır.