2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@blueberry Herkes Messi de sanki bir ben Sabri'yim gibi hissediyorum
-
@blueberry açıkçası inanasım gelmiyor hocam. Şahsen başka bir durumda olsaydım doğunun ilçelerine gitmeyi göze almazdım ne kadar da olsa yaşayabileceğimiz yerleri tercih etmek daha mantıklı geliyor bana. hiç düşünmeden guy 1.tercihimin aynısını yaptım gönderdim. Tabi ne olursa olsun diyip yazılmışta olabilir herkes için hayırlı olsun
-
Kastamonu yazan ve yazmayı düşünen arkadaşlarım özelden yazabilirsiniz
-
Ya zaten emin olun buraya bakanlar sadece başvurunun %10'u.
Yani burda ne derseniz ne yaparsanız da değişen birşey yok.Zaten başvuru ilk açıldığı gün %90 ı başvurusunu yaptı.Bu saatten sonra yapacağınız tek şey için akıl vermek gibi olmasın ama GUY yada VMY tarihleri için biraz etkinliklere katılın arayın sıkıştırın ki tarihler belli olsun. -
Yozgat yazan arkadaşlar özelden yazın konuşalım umudumuzu ona göre şekillendirelim
-
Başvurumu yaptım adıyaman olarak varsa yazan kac puanla yazdigimi merak eden özelden ulaşabilir
-
@frank özelden yazdim
bakar misiniz -
@ahmetk33 Yozgat ters köşe yapar mı acaba , genelde düşük kapatıyor
-
Adam özelden yazmış zoomdan yemin edecez yazdığımız yerleri sende geliyormusun
Psikoloji neydi...
-
Dostlar merhabalar.
Huyum degildir tercih sormak falan ancak dikkatimi ceken bir sey oldu. Akdenizdeki illerin konuşulduğunu pek gormedim. Antep, adana , mersin ve hatay. Bu illerin alim sayilari 2.( Hatay3) tahmini olan var mi veya yazacak olan? -
@duyolurbukızz kısmet bakacaz. Yozgat mı yazdınız
-
@theturinhorse ben akdeniz den bir il yazacağım hocam
-
Malatya yazan var mı? (Ben de sormuş olayım)
-
Acaba şu düşük alımlı Bursa İstanbul Antalya kaç puanla kapatacak ? Kimse buraları korkudan yazamıcak gibime geliyor .
-
-
@aslanakbey55 Talep gördürür bu video
-
@duyolurbukızz hocam ben 79.6 ile Bartın düşünüyorum. Allahını seven spekülasyon yapıyor yazmasın bu puanlada yapılmaz emin olun :)))))) ((((((:
-
@ekumeku asıl olay face de hocam karabük yazalım dedik herkes ağzını 86 dan açtı pusuda bekliyormuş herkes düzce mi yazsam diye düşünüyorum artık
-
Faaliyetlerine katıldığı dernek/vakıf/vb. kısmını doldurmak dezavantaj mı yaratır sizce? Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılmış olmak da hanemize eksi olarak yazılmaz umarım...
-
Kastamonu yazdim, yazan arkadaslar özelden yazarsa tartisabiliriz.