2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Butun temennim o sekilde mulakat tarihinden otesi siralama sonuclarin aciklanmasi.insallh bakalim.ona gore bi yol cizeriz olumlu yada olumsuz
-
@muzgor o kadar il var ama İstanbul ilçeleri süper yerlerde.Beşiktaş mal müdürlüğü çırağan caddesinde.
-
@umuthepvar evet ben de yazdim.
-
Hatay varmı arkadaşlar
-
Birde Malatya yi sorucamm kafamda deli sorular
-
@iibfliıi hatayı sen en başında yaptın
-
@iibfliıi Malatya yazdım.
-
@iibfliıi Malatya ️
-
Sanki yığılma 84 altı puanlar için genelde geri dönüşler 83 82 81 puanlı olanlar..
-
arkadaslar sivas yazmayi dusunuorm puanim sinirda lutfen yazanlar bana ozelden yazabilir mi rica etsem
-
Elazığ Bingöl tayfası varsa özelden ulaşabilir
Bende yığılmanın 82 83 84 olacağını düşünüyorum.
-
Nasrettin Hoca'nım göle maya çalması gibi bizim olayımız...
-Ya tutarsa?
Puan aralığını bilemeyiz hocam 77 alan yerleşirken 89 alan açıkta kalabilir.🤨 -
Samsun hakkımızda hayırlı olsun.
-
Aksaray düşünenler özelden yazabilir mi ?
-
Arkadaşlar sizce duy mülakatları guy sınavının sonrasına mı kalır ? Yani ilk önce guyun sonuçlanması mı beklenir
-
@tugceozdmr foruma biraz geç girdim fakat sağolsun personelde çalışan arkadaşlar yardımcı olup düzeltme kaydını açtılar düzelttim
-
Adıyaman yazanlar kaç puanla yazdınız? Ben 84.67 ile yazdım.
-
Gümüşhane son karar
-
Yarın tercihler bitiyor son güne bırakmamanızı tavsiye ederim umarım herkes gönlünden geçen yere yerleşir ve yarın akşam herkes yazdığı yeri samimiyetle söyler ve azçok bir tahmin yürütebiliriz ️
-
arkadaslar faailyetlerine katildg dernek vakif binde rol aldigi etkinlik ksmlarini doldrmak mi gerekiyor ben hicbireye katilmadim ne yazcagmi sasirdim