2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@duyolurbukızz Hocam geçen bir arkadaşta aynı soruyu sormuştu defterdar uzmanı olan biri yanıtlamıştı gümrük saymanlıklarımın işlem hacmi mal müdürlüğü ve muhasebe müdürlüğü ile kıyaslayınca farklıymış daha fazla muhasebe işlemi için ayrı bir iş görme usulü varmış mesaileri bir tık daha fazla olabılıyor demıstı onun dışında maaş aynı mesai ıcın de ekstra ücret ödenmiyormuş
-
@balans-etkisi hangisi daha iyi?
-
@iktisadihatun Hocam görmedim ben o soruyu ,yeni farkettim bu gümrük ve mal müdürlüğü ayrımıni,teşekkür ederim açıklamanız için
-
@duyolurbukızz rica ederim hocam sayfa malum aktif bayağı gözden kaçması çok doğal bende merak etmıstım de sağolsun detaylıca acıklamış bir arkadaş
-
@blueberry gümrük sınır bölgesi öyle dusunun mal müdürlüğü ilçe merkezinde diğeri sınırda sizce hangisi daha iyi :)bence tabiki malmudurlukleri
-
@iktisadihatun Hocam sayfa baya aktif orası kesin
-
@duyolurbukızz 97. sayfada "uzmandy" kullanıcı ismiyle paylaşılmıştı 4 gün önce. Uzunca bir yazı gözünüze çarpar zaten. Devamında kısa kısa cevaplar verdi dediğiniz konuyla alakalı.
-
Günün sorusu ne zaman açıklanır şehir taban puanları?
-
Hocam onu okumuştum ama o kısmı yazdığını yeni öğrendim hızlı okudum gözden kaçmış
-
Doğrudur hocam o halde sorun yok
-
@duy-profesoru gonul isterki subatin ilk haftasi aciklansin insallh
-
@mrvguy guy ve vmy takviminden daha önce açıklanacakmış gibi sanki hocam
-
Başvurular bittikten sonra forum içinde bir anket yapsak mi ? Sonuçta 29 undan sonra 100 alan 20 arkadaş kastamonu seçtik pek birşey ifade etmeyecek.
-
@tomjoad 100 alan 20 arkadasinizla beraber Kastamonu mu seçtiniz? Yanlış mi anladım
-
@fenerlim hahaha yok hocam saka yapıyorum genel manipülasyon acısından dedim. Bi anket çalışması yapsak manipülasyon olmaz 29dan sonra
-
Nevsehir yazdim hakkimizda hayırlısı.yazan varsa özelden mesaj atin konuşalım arkadaslar
-
yazacağım şehir forumda çok konuşulsa da benden yüksek puanlilar yazdığını söylese de , ya nasip diyip yazicam. son günü bekliyorum (Şehir ismi vermicem uygun olmaz. nezaman başvuru biter ozaman yazarim. çünkü ilkgunden beri sehir ismine karşıydim , hala karşıyım , kimseyi etki altında birakip vebal almak istemem.)
-
Selam herkese. Afyon yazan var mı acaba çok göremedim forumda?
-
@umuthepvar var tabiiki, olmaz mı hiç?
-
Çorum yazan arkadaslar bana ulaşsın