2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
başvurumu Ankara seçerek tamamladım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
İstanbul’u seçtim hayırlı olsun başka İstanbul diyen arkadaşlar var mı
-
@underwood nasıl düzeltme yok yahu bizzat ben Eskişehiri yazıp iptal ettirdim ilanda alttaki iletişim kısmında yazılan numarayı arayıp küçük kardeşim basmış yanlışlıkla gibi bahaneler falan üretmiştim aramadan önce ama hiçbirine gerek kalmadı iptal ettiler baştan yaptım
-
@underwood arayın ve başvurunuzu komple iptal ettirin hocam isim haricinde benzerliği olmayan iki il çünkü şansınızı deneyin bence
-
@underwood hocam öncelikle geçmiş olsun. İlgili başvuruyu yaparsınız zaten, düzeltme imkanı varsa düzeltirsiniz. Olmadı bunun adı tam bir kısmet olur. Sizin için hayırlısını dilerim. Ss alınıp tweet atılması konusunda ise şunu demek istiyorum. Olur hocam ya, yani ben yapsam kendime kızar sonra da gülerdim. Yani Çağları twetterdan biliyorum ben de, muhabbetim yok ama artık aşina oldu herkes birbirine, öylesine millet biraz gülsün şu stresli zamanda diye paylaştığına eminim. Talihsiz bir durum olmuş ama kendi aramızda da biraz güldük hani bu sürecin tüm sancısını yaşayanlar olarak. Kalender bir tavır takinmanizi dilerim, kuşkusuz yine en iyi siz bilirsiniz. Olmadi Çağlar dostumuz da bu kadar kirilacaginizi bilmediğinden yaptığını belirtip özür dilerse, hiçbir şey kaybetmez. Naçizanedir. Herkese saygılar.
-
@strtmn
Dostum, ben yeri gelir özür de dilerim. Özür dilemek erdemliliktir:)Ne için özür dileyeceğim onu anlayamıyorum. Hakaret mi etmişim veya ss alıp paylaşmak onur kırıcı bir davranış mı? Bunu yanlış yaptın, şunu yapmamalıydın diye belirtirseniz hatamı anlarım ve ona göre hareket ederiz:)
-
@blueberry sonuç listesi var mı hocam nereden baktınız
-
@muhalba dostum belki 10 gündür düşündü, bazı geceler uyuyamadı. Eşine, dostuna,annesine sordu. En son bir yer hissetti onu yazmak istedi. Sevgilisi ile uzun uzun konuşup karar kıldılar ne bileyim. Hassasiyetleri, hayatları, bakış açıları farklı olabiliyor insanların. Anlık bir hay Allah ya yıkılmasi yaşamış dostumuz. Tabii yine sen bilirsin, etmiş olsan sırıtan ya da abes olan bir durum yok bence.
-
@strtmn 3 alana birden başvurdular tabi istediğine gidecek heralde
-
@muhalba, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@strtmn
Dostum, ben yeri gelir özür de dilerim. Özür dilemek erdemliliktir:)Ne için özür dileyeceğim onu anlayamıyorum. Hakaret mi etmişim veya ss alıp paylaşmak onur kırıcı bir davranış mı? Bunu yanlış yaptın, şunu yapmamalıydın diye belirtirseniz hatamı anlarım ve ona göre hareket ederiz:)
Hala uzatıyorsun herkes diyor empati yap birazcık herşey suç olmayabilir örneğin tanımadığın bir cenaze de kahkaha atmak suç değildir ama etik de değildir umarım anlamıştırsın vaziyeti. o bir şehir için adam yıllarını vermiş birazcık empati kur SS alıp paylaşmak nedir çok şey yazacamda neyse
-
corum yazacak arkadaslar bi toplanalim. Kac kisi olduk?
-
corum yazacak arkadaslar bi toplanalim. Kac kisi olduk?
-
@rmznsymn bazı insanların stratejisi iyidir, bazılarının da şansı hocam. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
Dostum insan hata yapıp çaresiz bir duruma düştüğünde onun ekran görüntüsünü alıp bir yerlerde paylaşmak özür dilenecek bir davranış değil mi? Kaldı ki zor zamanlarda gülünecek şey bu mu olmalıydı? Hayatımıza yön verecek bir seçim yapıyoruz. Hayat kurmaya çalışıyoruz. Yanlış yaptık diye buradan yardım edinmeye çalışıyoruz. Gelmiş buradan alıp oraya taşıyorsun. Hakaret vs olmayabilir karşı tarafın rahatsız olmasının bir anlamı yok yani senin için. Arkadaşın uzun uzun yazmış bak orada sevdiklerine sormuşsun güzelce tercihini yapmışsın. Koy yerine kendini. Kırıkkale yazacaktın kırklareli yaptın. Tercihin tutmadı yapamadığın oluyordu. Sevgilin, annen, baban vs hepsi üzüldü. Sosyal medyada tanımadığın biri düştüğün bu duruma “beni affedin gülüyorum” yazıyor. Suç yok hakaret yok üzülen insanlar var. Burada bu dillenmese aldığın beğenilerle güldüğünle kalacaktın. Bana tuhaf geliyor ne bileyim.
@Muhalba -
İleti kaldırılmıştır.
-
@locke Dostum bu mevzu gereksiz bir şekilde uzadı.Zaten arkadaş rahatsız olduğunu bildirdiğinde ben twitimi kaldırdım. Duyar kasacagim diye bu kadar enerji harcamana gerek yok. Şu harcadığınız enerjiyi alanımıza yapılan haksızlıklara harcasaydiniz daha iyi olurdu. Ayrıca gülmeyi etik olmayan bir davranış olarak görüyorsanız bunun yargılamasını yapacak kişi siz değilsiniz.
Bu da son mesajım, insanlar buraya bilgi almaya giriyor. Bu mevzuyu sayfalardir görmeye değil. Benimle ilgili sorunu olan varsa özelden yazabilir.Daha fazla yazmak istemiyorum buraya.
-
@muhalba Kendimi yanlış ifade etmemek için defalarca düşünerek yazdım. Duyar kasıyorsun diyeceğinden adım kadar emindim. Yargılama yapacak ben değilim ancak enerjimi kullanmasını öğretecek olan da sen değilsin zaten. Alana yapılan haksızlıklarda ses çıkarmadığımı nereden biliyorsun? Her neyse rahatsız olduğu için tiviti kaldırdın. Daha fazla rahatsız etmemek için de hesabını kapattın sanırım. Haklısın insanların bilgi almasına mani olmayalım. Eyvallah tamamdır.
-
Hey gidi Kırşehir kaman ve mucur ilceleri bı ara aklımdan geçti ama cesaret edemedim Kırşehir yazmaya kamana atansam mis gibi koyumede yakındı oysaki:(((düşük kapatırsa üzülürüm
-
Arkadaşlar gümrük saymanligi ile mal müdürlüğü arasındaki fark ne oluyor tam olarak ?
-
@duyolurbukızz mal müdürlüğü yanlış değilsem kaymakamlık binasında gümrük saymanlikta gümrük müdürlüğü içinde saymanlık var oradaki personeller maliye personeli