2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@eomer hiç kimseye inanmamak en güzel seçim, konuşmayın il tercihini insan ister istemez etkileniyor. kardeşim 87 puanla çocuk van gelir mi diyor. telegram mümkünse kullanmayın.
-
Spekülasyoncu akıyor maşallah :))
Özelden il sormayın cevaplamıyorum analizlerimi kendime sakladım
Herkese iyi tercihler hiç birşey bilmiyorsanız aklınıza neresi geliyorsa orasını yazın puanınıza orantılı olarak.
Yoksa "Keşke" kelimesini kurarsınız üzüntü içinde.
-
@aslanakbey55 Hayırlı olsun hocam.
-
@estergon-kalesi darısı size inşallah dualarım sizlerle
-
@aslanakbey55 Allah razı olsun hocam sag olun.
-
72 puan Massachusetts ile yerimizi alalım. Kışın çok güneşli olur diyorlar varsın olsun hiç değilse okyanusu izler huzur buluruz.
-
manipülasyon
hareket verme, harekete geçirme, yönlendirme, etkilem
kendini akıllı sanan gerizekalıların aptal kandırma çabası -
@mahlas yahu tartışma mi çıkarmaya calisiyorsun sen tartışma mekanı değil burası git kendi çöplüğünde ot.yeter be bıktık sizin gibilerden ona buna saldıran arkadaşım uzak dur benden !!!senin içinin pisliği kin tutmandan belli hirsini alamamış halen yazıyor.hayret ediyorum bunun gibilere tartışma canın istiyorsa o ben degilim arkadaşım senin karakterine uygun biriyle tartış sizin gibiler laftan da anlamaz.isim gücüm yok senin gibilere laf mi anlatayım bi daha beni etiket yaptığını gormeyeyim simdi uza burdan
-
@mutlakbutlan
benim bacanak orada oturuyor hocam. kasırga neyim oluyo diyorlar. geçen sene tandırlığın çatısı uçmuş. yazmayan çok olur. o yüzden yemeyiz bu manipülasyonunuzu.. -
Bende
88.7 ile Ayrık vadiyi yazdım
Ev kiraları çok fazla diyorlar.Rohana göre biraz sıcak bi şehirmiş. Zaten 5 yıl hızlı geçer.
@eomer Rohan sana kaldı iyi tercihler -
özel yetenek beceriler kariyer planlaması kısımlarına neler yazdınız arkadaşlar
-
@koskorodo
dilimi burnumun ucuna değdirebiliyorum -
@koskorodo
mid veya jungle da iyi oynarım. go da rütbem sheriff tir. fps ve moba larda iyiyim yani. bu nedenle dairedeki arkadaşlarımla iyi vakit geçirebileceğimi düşünüyorum. -
Arkadaşlar herkese başarılar. Ankarayı yazmayı düşünenler kaç puanla düşünüyor acaba
-
@duha, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@koskorodo
mid veya jungle da iyi oynarım. go da rütbem sheriff tir. fps ve moba larda iyiyim yani. bu nedenle dairedeki arkadaşlarımla iyi vakit geçirebileceğimi düşünüyorum.Pubg de tava ile birinciliğim var yaz çok inandırıcı olur
-
@duy-profesoru
yok hocam pubg tayfayı sevmiyorum ben. çok fazla çoluk çocuk var. işe girebilirsem ps5 alırım belki. aa dur kariyer planlarıma onu yazayım. -
Manipülasyon var mı, ip adresleri takipte ona göre adminler Ocak sonuna kadar full mesaide
-
@strtmn benim yakaladığım bunlar @Earth11 @ayladmrci
-
komiklikler şakalar
-
@koskorodo Soru aslında gayet de olağan ve merak edilebilecek bir soru.