2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@gencbiraday 85-89
-
Bu ankette isaretlenen puanlar ne kadar dogru acaba
-
Anketin en başından takip ediyorum Elazığ yazmıştım , 3 kişi 85-90 vardı 5 dakika da 6 oldu sonra ardına 2 tane +95 oldu sizce mantıklı mı
-
Arkadaslar guya kac kisi basvurmustu 12 bin olarak hatirliyorum bileniniz var mi
-
Son kez anketi paylaşıyorum bu saatten sonra spekülasyon amaçlı 95+ illere oy vermeler olabilir ama şimdiye kadar organik gittiğimizi düşünüyorum
-
-
Arkadaşlar tercihler bitmedi mi neden yanlış beyanla puan söylesinler anlayamadım ben .
-
85.3 benim ığdır yazdım
-
@su28a gicikligina , morel bozmak vs olabilir.
-
Ağrı yazan var mı ? Biz de mi telegram grubu kursak ?
-
@guyguy26 artık pes yani böyle insanlar varsa . İyi Moral bozdular zaten
-
@su28a hiç olmadık birşey değil ki bu adamın puanı 80 den düşüktür 95 işaretliyor
-
@gencbiraday ben 80- 84 işaretledim
-
Bu ankete göre ben direkt elendim. -- Ardahan. Fazla umudum yoktu zaten. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.
-
@su28a malesef hocam vardir, gormuyomusunuz burda neler oluyor ne tartismalar hakkimizda hayirlisi
-
@guyguy26 tercih öncesi yaparlar diye düşündüm de tercih bitmişken bu kadarına da ne gerek var . Amaç anketten anlayabilmek zaten girip giremedigimizi .
-
Anketi spekülasyon olmaması için 2000 ya da 2400 de kapatalım mı arkadaşlar
-
@izafi_fikirler arkadaşa katılıyorum bi zaman sonra taban puanlarının açıklaması geciktikce sınava girmeyenler bile oy verecektir bence 3000-3500 ideal aşağı yukarı 79-80 puanlı biri o banda denk geliyor.
-
@izafi_fikirler Hocam 2.5- 3 binde kapatin bence
-
Bana ankette 90+ işaretleyenler yüksek gibi geldi.