2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@theekonomist hayırlı olsun hocam
-
Evetnhocam ben aldım zaten
-
Başvuru linki nerede arkadaslar. Hmb sayfasında bulamadım. Gözümden mi kaçtı acaba?
-
Buldum. Gözümün önünde duruyormuş.:(
-
Telefondan başvuru yapan oldu mu?
-
@zenginmemur ben yaptım hocam.
-
@marmarakazim telefondan nasıl yaptınız,ben kaç kez denedim olmadı
-
@duyolurbukızz masaüstü siteden girip yaptım hocam. Böyle söyleyince içime kurt düştü, girip bakayım dedim yapabildim mi diye, yapmışım yahu
-
@marmarakazim foto yüklemede bir sıkıntı oldu mu?,Mause tuşu olmayinca nasil yaptiniz?
-
@zenginmemur ÖSYM sitesindeki fotoyu indirip kullandım hocam, kırpmak gibisinden sorun yaşamadım o yüzden. Siz de öyle deneyebilirsiniz.
-
@lahzamm hocam ben 76 ile yazdım buradan birsürü kişi mesaj attı 80 üstü puanları vardı ben yazdığıma pişman oldum sizler hakkında hayırlısı olsun 8 kişi çağıracak birsürü kişi 80 üstü puan söyledi spekülasyonculukla fanlan yaptığımı düşünen varsa yazsın görsün benden söylemesi
-
Çanakkalenin ankarayı geçme ihtinali?
-
Bilecik hiç konusulmadı kimse yazmadı mı? 1 kişi alınacak diye
-
Şuraya yazılmayan bikaç il var onu da ben yazim barii giresun var mııı kiliss var mııı hocalarım
(Ağır bi sitemdir!!!)telegrama git face e git foruma gel aynı şeyler herkes yazacagı yeri yazsın kimseyi dinlemesin... -
Arkadaşlar kütahyayi tercih edenler kaç puanla tercih yapti?
-
Arkadaşlar gerçekten burada yazılanları baz alıp mı tercih yapıyorsunuz? Tavsiyem yapmayın. Kendi düşüncelerinizle karar verin bence. Kimse burda yaptığı tercihin ss ni alıp atmıyor sonuçta. Atsa bile o kişiden başka daha yüksek veya düşük puanlı olup tercih yapan kaç kişi vardır. Gerçekçi olalım.
-
@zümrüt düşünce aşamasındayım
-
Arkadaşlar gerçekten burada yazılanları baz alıp mı tercih yapıyorsunuz veya yaptınız. Kimse tercihinin ss ni alıp atmıyor sonuçta. Ki atsa bile o kişiden başka Allah bilir kaç kişi daha yüksek alıp orayı tercih etti bunu kimse bilemez. Gerçekçi olalım. O yüzden burayı tercih eden var mı veya yok mu demenin, ss ini atmadan buraya şurayı yazdım demenin, yazdığın yeri söylemenin de pek bir anlamı yok.
-
Aksaray yazdım, dm den her türlü spekülasyona açığım arkadaşlar
-
78 il de taban puan kaç olur ?
Bakalım kim bilecek.