2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
arkadaşlar kırıkkale yazacağıma kırklareli yazmışım düzeltemiyorum, lütfen konu hakkında bilgisi olan ne yapmam gerektiği hakkında aydınlatabilir mi?
-
@misiko arkadaşlar ben de kırıkkale yerine yanlışlıkla kırklareli yazmışım, nasıl düzeltebilirim bilginiz var mı?
-
@underwood başvuruyu onayladıysanız geçmiş olsun düzeltemezsiniz hocam
-
@sherlock onayladım maalesef
-
@underwood
hocam başvuru tamamlandıktan sonra güncelleme düzeltme yapılamıyor ancak siz yine de hmb yi arayıp personel daire başkanlığına bağlanıp bir sorun. sınav birimine yönlendirirler.
üzücü olmuş. -
İleti kaldirilmistir.
-
@fodaki ya ne alakası var birinin acısıyla belki kendisi için acı olacak adam yanlış işaretlemiş heycanlanmış olabilir o an kafası dalgın olabilir yani hemen adam yaftalamaya bayılıyorsunuz tercihini düzgün yapan herkes mi hayatında cok dikkatli eğer öyle olsaydık hepimiz kpss den 100 alırdık saçma sapan yorumlar yapıp insanların canını sıkmayın
-
@underwood üzülmeyin hocam belki orayı kazanamayıp yanlışlıkla yazdığınız yeri kazanacaksınız herşey de bi hayır vardır insan hata yapabilir burda birlik olacagımıza birbirimizi eleştiriyoruz şu süreci yaşayan hepimiz sabırlı insanlarmışız net olarak herkes dayanamaz bu baskılara...
-
@fodaki Bu nasıl bir üslup, nereyi yazıp yazmayacağım veya puanı nasıl aldığım sizi ne ilgilendirir?
-
@sherlock kesinlikle haklısınız hocam, bazı şeyler nasip kısmet. ilginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım herkes için en hayırlısı olur
-
@duha teşekkürler ilginiz için, aradım düzeltme olmuyor dediler maalesef
-
@fodaki Bu tarz bir Saçmalama için hesap açılmış zaten.
-
@underwood kardeşim üzülme. Şu an ciddi anlamda bu iki ili karıştıran var ülkemizde. Senin kısmetin olur inşallah. Ayrıca belirtmek isterim; bu üzücü olayı görüp gülen gerçekten kalpsizdir. Ekran görüntüsü alıp sosyal medyada paylaşan daha ağır kalpsizdir. İnsanlar bir tuhaf gerçekten.
-
@tnr17 belki yarın belki yarından da yakın demek istiyor gönlüm ama mülakatlar için Haziran gibi bir ay geçiriyorsa içinden bakanlık listenin açıklanması için çok erken demektir
-
Bende başvuruyu bugün yaptım bakalım Allah herkese hayırlı uğurlu etsin tercihini
-
@underwood
hadi ya üzüldüm hocam. başvurular bitmemişken neden düzeltme yapılmıyor gerekçesini de anlayamadım açıkçası.
vardır bir hayır diyelim. -
@underwood Geçmiş olsun, belki de böyle hayırlı olacaktır sizin için.
-
@fodaki arkadaş zaten bir hata yapmış bu duruma da canı sıkılmış belli ki. Üstüne bir de boş boş konuşup daha da moralini bozuyorsun. Bir de birinin acısı olmazsınız umarım yazmışsın duyan da birinin canını aldı sanacak, zaten istediği ili de yazma hakkı var sanane be adam. Ne saçma insanlar var şu dünyada ya.
-
@underwood hocam öncelikle geçmiş olsun.Kırklareliler olarak biz de bu karıştırmadan muzdaribiz bir türlü kurtulamıyoruz kaç puanla yaptiniz tercihi özelden de olsa yazarsanız sevinirim
-
@locke Teşekkürler ilginiz için fakat illeri karıştırmak değil de alt alta oldukları için dikkatsizlikten dolayı yanlış tercih yapmışım. Tabii ki bu tür şeyler nasip kısmet fakat bazı insanlar dediğiniz gibi oldukça kalpsizler ve üzücü olan da bu tür insanların kamu kurumlarına girecek olmaları. Bu arada sakınca yoksa sosyal medyada paylaşan kişinin hesap bilgilerini özelden göndermeniz mümkün müdür? Kendileriyle hukuk önünde hesaplaşmak isterim