2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Kırşehir yazan var mi arkadaşlar ?
-
Aksaray yazan var mı?
-
@kamucuu-0
uğraşmamışsınız derken? fikirlerimi ifade etmek yazmak benim için çok zor ve uğraş gerektiren şeyler değil. sizin için öyle ise bilemem.
bahsettiğiniz gibi paylaşımı yapan bunu ifade etmekte özgürse bundan rahatsız olan kendinin küçük düşürüldüğünü düşünen de bunun peşine düşmekte o kadar özgürdür siz bu kişiye niye itiraz ediyorsunuz onu anlamadım. bu da onun özgürlüğü. kaldı ki ortada bir sıkıntı yoksa gerçekten içiniz rahat olur işinize bakarsınız açıklamaya gerek duymazsınız bile.
ayrıca üstü kapalı olarak -pek de kapalı sayılmaz ama- “bu ülkede sayın bakanın bile hakkı savunulmuyor kardeşim sen gitsen mahkemeye kaç yazar, buyur” anlamındaki ifadeniz de evlere şenlik kusura bakmayın.
artık ülkede her hata yapan farklı yollardan yırtma çabasında. -
Arkadaşlar biliyorsun mülakata hak kazandığımız zaman.Sadece sayının çeyreği kadroya alınacak.Mülakatta referans dışında üniversitenin fazlasıyla önem arz ettiğini bu konularda Bilgi sahibi birisinden duydum.Tecrübeli olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir mi
-
@lafz İç anadolu konusunda bir sessizlik hakim. Kimse bir şey demiyor.
-
Ben iç Anadolu’yu düşünüyorum.86 üstü kapatmaz insallah
-
@blackbird Hayırlısı olsun.
-
Çalışılacak ilçe nasil belirleniyor
-
@lamıcimiyok Sözlü puanına göre seçiyormuşsun galiba.
-
@blackbird ben de iç anadolu düşünüyorum ama bu sessizlik korkutuyor
-
@ztrkrdvn sessizlik olması kötü mü hocam :))
-
@lamıcimiyok @Gürkan35
https://hizliresim.com/OqxDXw
mülakat puanınıza göre yani -
@duha Sağ olun hocam teşekkür ederim.
-
@nimesay bende Kırşehir düşünüyorum başka düşünen veya tercih yapmış olan varsa özelden yazarsa fikir edinebiliriz.
-
@blackbird çok iyi değil gibi hocam yaptık başvurumuzu ama hayırlısı olsun.
-
Şahsi tahminim bu ilanla beraber sürpriz puanla sevinecek kişilerin sayısının hayli fazla olacağı, tesadüfi şekilde bazı illere yüklenmeler olcak ve bu durum bazı arkadaşlarımız için müspet bir hal alacak il ismi vererek bir analiz yapmak hayli zor ancak bu süreçte 4.senem ve az çok tecrübe edindik , 80-84 puanların içanadolu için şansı hayli fazla 80 ve altı için Doğu tercih edilecek gibi bir durum söz konusu olacak 84 ve üstü ise bir tık daha rahat bir tercih yapabilecek gibi duruyor , hepimiz için şimdiden hayırlı olsun tercihleri son güne bırakmamanız tavsiyem ne olur ne olmaz kalın sağlıcakla ...
-
@bybredd, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@rybzinski alım sayısı fazla olsa haklısın çok dusuk o ihtimal . 81 82 puan alti çok zor diyorum . 2019 ve 2020 puanlarını kullanacagiz artı puanı olup keyfine yazacaklarda olacak .
İl sayısı çok fazla hocam 80 altına düşen il kesin olacaktır.
-
tokat yolları taşlı mı arkadaşar?
-
@muhalba özür dileme mahkemeye gidince soru soruyorlar hiç bir sey olmuyor masraflari karşi taraf karşiliyor ajsbjsbsjshshwhw
-
@metin2500 dediğim gibi twitime bile bakmadan buraya yazmış büyük olasilikla