2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Anket Sonucu :
https:// forms. gle /3vXKkr8A5kob5Dqa6
Anketin Excel Tablosu :
https:// docs. google. com /spreadsheets/d/1PlAp1apYO_RQvtjQl9sAmLqZhWSP9m2i2LmrAOhIPI8/edit?usp=sharing
Buradan sonuçlara bakabilir tercih ettiğiniz illerde hangi zamanda spekülasyon var görebilirsiniz. -
@izafi_fikirler Ne kadar teşekkür etsek azdır, Allah razı olsun
-
Her ilde sıkıntılı oylamalar var özellikle 95 puan tercihleri neyse umarız serice açıklanır da rahatlariz
-
@beyaz-fil Rica ederim umarım bir işe yarar.
-
95 ve üstü spekülatif saldırıları çok dikkate almayın tercih ettiğiniz ilde bu kısmı görmezden gelerek düşünürseniz en azından illerin bir kısmında 3 aşağı 5 yukarı puanlar belli özellikle 50 ve üstü katılım olan illerde
-
@izafi_fikirler Kafasına göre illeri tek tek işaretleyenler var, yetmemiş 2 şehir işaretleyenler var. Tek ile tik koyacaklarını algılayamamışlar galiba.
-
@izafi_fikirler hocam ellerine sağlık iyi bir çalışma ve hızlı bir reaksiyon verdin tebrikler. Anladığını varsayarak bir soru soracağım bazı saatlerde farklı bile olsa 78 ilin aynı saniyeye kadar oylanması mümkün mü ?
-
@düdüklütencere2
bartın için 86-87 çok yüksek değil gibi bence hocam. amasra kurucaşile güzel yerler. bartın ilanın ilk dönemlerinde benim de ilgimi çeken yerlerdendi. 85-95 arası yazanlar vardır yani. -
Kirklarelini hesaplayan var mı? Taban puanını?
-
@izafi_fikirler Dostum elinize sağlık gayet faydalı oldu teşekkür ederiz.
Zamanları incelediğimde 20 tane falan troll oy var. Aynı anda her şehre basılmış. Bunları direk silme imkanımız yok mu ? -
@duha 86 küsürle son anda arkadaşım yazdı mesela
-
@tomjoad Belli aralıklarla saldırılar var Excel de bu dediğiniz gözüküyor tercih ettiğiniz ilde varsa bunlar bunları dikkate almadan yorumladığınızda hemen hemen kaçla kapatacağını görebilirsiniz herkes kendi tercih ettiği ile bakarak bu yorumu yapar ve buraya yazarsa her şey daha berraklaşır.
-
@byteks1 Hiç gerek yok bence buna zate ankete katılım düzeyi %90 veri çıkarmamız için yeterli düzeyde bence excel dosyasından herkes kendi yazdığı ilde spekülatif hareket olup olmadığını görebilir ve burdan paylaşırsa puanlar çok daha net olur.
-
@beyaz-fil
yazılır hocam bartın.
benim nispeten yüksek kapatacak olarak gördüğüm iller; istanbul, ankara, bartın, mersin. antalyadan çok emin değilim ankette yüksek çıkmasına rağmen ancak onu da belki ekleyebiliriz. ilçeleri sıkıntılı.
nispeten yüksekten kastım 85+ortanın yukarısına aday iller ise bence samsun, balıkesir, çanakkale, kastamonu, manisa, sakarya,
ortanın yukarısından kastım 80-85 -
@duha Doğu'daki illerden manipülasyonları çıkarırsak 79'ları görenler de olacaktır diyorum ben de. Ayrıca yazdıklarınız şehirlerin hepsine katılıyorum
-
@duha
öyle hocam. ben zaten o hesabı yaparken sitem amaçlı sölemedim. beni bartın ilgilendirdiği için onu takip ettim hazır saymışken oyları da yazıyım dedim. -
İnstada “guykampi” adlı sayfada anket yapmışlar.Puanlar Yorum olarak belirtildiği için manipülasyon daha az olur diye tahmin ediyorum. İsterseniz bakabilirsiniz.
-
Toplamda 13 defa bütün iller için oy kullanılmış toplam sanırım 76 il vardı 13x76=988 spekülatif hareket var toplam 2201 oy kullanıldı 2201-988=1213 gerçek oy kullanılmış bu rakamıda kendi tercih ettiğiniz ile oranlarsanız aslında kaçla kapatacağını tahmin edebilirsiniz. Excel dosyasından puanınızın dahil olduğu ve üstü spekülatif hareketleri çıkarmanız yeterli olacaktır çünkü ister istemeden 5000 8000 civarı başvuru yapılmıştır bunlarda da79 puan altı hayli fazla olacaktır
-
Konya 83e gelirmi ki
-
Hocam elinize sağlık.Aksaray da iki tane 95 üstü puan var..Sizce 85 den daha yüksek kapatma ihtimali var mı 30 kişi oylama yapmış.16 kişi mülakata çağırılacak..