2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Tunceli yazanlar bir ses versin kaç puanla yazdınız arkadaşlar
-
Dostlar whatsapp grubu paylaşımında olduğu gibi Telegram grubu linki paylaşımı da yasaktır.
Iller için forumda başlıklar açabilirsiniz. Link paylaşmak konusunda ısrarcı olanları uzaklaştıracağız.
Herkese iyi forumlar dilerim. -
ben merak edenlerin yüksek puanlılar olduğunu ve zaten herhalükarda listeye gireceğim diye düşünerek trolledikleirni düşünüyorum balıkesir e 16 kişi oy kullanmış 9 u merak edenler
-
Sinop yazan var mı ?
-
Hazırlayan arkadaşımın eline sağlık ama Merak eden butonu saçma olmuş biraz, gereksiz.
-
@hayırlısıı Herkes bir şey söylüyor be hocam merak butonu olsun diyor sen olmasın diyorsun kimisi puan aralıkları çok olmasın diyor kimi olsun diyor herkes bi şeye takıyor işte.
-
Dünkü oylamanın excel sonuçlarına bakıp aynı dk, saniye de tüm illere verilen spekülatif oyları ve 95 üstü verilen oylardan İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya'ya vs verilenler hariç veya 40 50 ilde birer kişi varsayıp hesapladığımızda taban puan aralığı hakkında az çok fikir verir. Bugünkü de sayı az olmasına rağmen dün verilmeyen yüksek oylar bugün verilmiş ve bunlar küçümsenecek kadar da değil.
(Mesela Tokat'ta dün 49 oy vardı 90 95 arası hiç yoktu, bugün 30 oy var 90-95 arası %20 nin üzerinde. Merak edenleri düşsek bu oran daha da yüksek duruyor, taban puana bakarsak baya yükselmiş. Bana pek inandırıcı gelmedi.)
-
@hayırlısıı En iyisi telegramdaki gruplar. Herkes puanını virgülüne kadar yazıp liste oluşturuyorlar.
-
@izafi_fikirler
dostum analiz için 2. anketin excel bağlantısını paylaşır mısın -
@beyaz-fil telegram linkleri de burda yasak nasıl ulaşcak herkes
-
@hayırlısıı Orası maalesef yönetimin suçu. Aktif katılımın olduğu bir platformu, sırf bu sitenin aktif üye sayısı azalmasın diye yasakladılar.
-
@morpheus https:// docs. google. com/spreadsheets/d/18PVS0Ig9vNjgajy6xC562-GNV6tKk5AVn63U1Skztyk/edit?usp=sharing
-
@izafi_fikirler erişim izni istiyor
-
@hayırlısıı silinmiştir
-
Arkadaşlar bugün katılım çok az düne göre neden öyle
-
DUY için sadece bir ili tercih edilecek ayrıca tercih etmediğiniz ili için merak tuşuna basabilirsiniz.. Anketin en aşağıda gönder tıkladıktan sonra hem kendi ilinizi hem de diğer illeri görebilirsiniz.2
https:// forms. gle /tUqF1ARxAVeDKQyQ7 -
Amasya yazanlar kimler acaba
-
@capital Ben yazdım hocam
-
İleti düzenlenmiştir.