2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mrvguy İnşallah, maşallah,Allahü Teâlâ akibetimizi hayırlı kılsın inşallah.
-
Arkadaşlar bu telegram gruplarındaki puanlar genelde doğru mu çıkıyor yoksa sapma oluyor mu? Daha önce tecrübesi olan var mı bu konularda?
-
Ben yazdım. Hedef Pasinler . Boş zamanlarımı kartol ekerek değerlendireceğim .
-
Arkadaslar surekli sonuc aciklanmis mi die bakan var mi? Sanki gunler gecmiyo bu hafta beklemeyelim mi ? Senelerce bekleyen ben tek il tercihinden mi nedir merak ediyorum.
-
@mrvguy
erken hocam daha. başvurular yeni bitti. kurumu arayan arkadaşın da belirttiği denklik durumları felan varmış. liste açıklamak mesele değil. excelden bir komutla tüm başvurular sıralanır listeler oluşur açıklanır. ertesi gün bile açıklanır o şekilde. guy kaç bin kişiyi açıkladı mesela 3 günde.
burada da beklenen birkaç şey var demek ki söylendiği gibi.
ben şubat 15 e kadar bekliyorum açıkçası açıklanmasını. herşeye rağmen çok uzamayacak duy gibi bir his var bende -
çanakkale merakla bekleniyor. çok yüksek puanlar çünkü
-
@duha hocam haftaya aciklanmasini umut ediyorum haklisiniz da bizde ona gore olumlu yada olumsuz yonumuzu belirleyelim istiyoruz. beklenti sabirsizligimiza yol aciyor iste
-
@mrvguy hocam siz guya girmeyecek misiniz :)?
-
Hocam daha giremedik ki .hangisi nasibimiz olursa. Daha birine atanamadik .senelerce beklemedeyiz.
-
Siyasal mezunuyum böyle bir mail aldım var mı başka bu mailden alan?
18/01/2021-29/01/2021 tarihleri arasında başvuruları alınan Hazine ve Maliye Bakanlığı Defterdarlık Uzman Yardımcılığı sınavına yaptığınız başvurular değerlendirilirken Mezun olduğunuz Okul-Fakülte'nin Sınav duyurumuzda belirtiğimiz fakültelere ait denklik belgesinin incelenmesi gerekmektedir. 08/02/2021 tarihine kadar Denklik belgenizi mail ortamında gönderiniz.(pergensinav2@hmb.gov.tr)
İyi günler.
-
@marsiyal çoğu kişiye atılmış. Aradım ilanda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yazıyor Siyasal Bilgiler Fakültesinin bu fakülte ile denkliğini YÖK den alın dediler ama yeni bir mail geldi toplu atılan bir mail sizi ilgilendirmiyor diye. İlanda siyasal bilgiler de yazıyor çünkü.
-
Hocam benim denklik isteyen tanıdığım yok ama demek ki sonuçlar bu ayın 8'inde sonra açıklanacak
@morpheus, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@su28a
ben aradım bugün,
defterdarlık uzm. yard. listeleri ile ilgili çalışmalarınız var mı diye sordum.
kibar bir şekilde;
"öyle birkaç günde açıklayamayız takdir edersiniz ki, denklik belgesi teslim etmesi gereken kişilerden kurum talep edecek, listeler tekrar düzenlenecek, bu biraz zaman alır" dedi.
ben de belirlenecek olan mülakat tarihine göre mi listeler açıklanır ya da açıklanmaz diye sordum. hanımefendi ise;
"500 kişilik hmb uzm. yard. gibi defterdarlık uzm. yard. için de liste veya taban puanları açıklayıp daha sonra mülakat tarihi belirleyebiliriz, ancak yöneticilerimizden şuanda bir talimat gelmedi" dedi.
ben de tüm arkadaşlar adına;
listelerin mülakat tarihlerinin açıklanmasının öncesindeki 10 veya 15 gün gibi bir süreden ziyade eğer ki çalışmalar tamamlanırsa önümüzdeki haftalarda açıklanmasını talep ediyoruz, bu isteğimizi iletir misiniz diye ekledim.
"tabii ki, önceki sınavlarda olduğu gibi erken açıklayabiliriz, yöneticilerimize iletiriz." dedi.birçok kişi böyle bir istekte bulunursa, yöneticiler de talimat verip süreci hızlandırabilir.
bence listeler yakın zamanda açıklanabilir.@marsiyal, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Siyasal mezunuyum böyle bir mail aldım var mı başka bu mailden alan?
18/01/2021-29/01/2021 tarihleri arasında başvuruları alınan Hazine ve Maliye Bakanlığı Defterdarlık Uzman Yardımcılığı sınavına yaptığınız başvurular değerlendirilirken Mezun olduğunuz Okul-Fakülte'nin Sınav duyurumuzda belirtiğimiz fakültelere ait denklik belgesinin incelenmesi gerekmektedir. 08/02/2021 tarihine kadar Denklik belgenizi mail ortamında gönderiniz.(pergensinav2@hmb.gov.tr)
İyi günler.
-
@marsiyal şimdi tekrar aradım Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunuysanız bir şey yapmanıza gerek yok dediler.
-
Teşekkürler hocam bende bir an tereddüt ettim de sonradan mail gelmiş sizi ilgilendirmiyor diye
-
Silinmiştir
-
Toplu mail demişsin hocam. Ama toplu mail içinde herkes yok sanırım.Bana bir mail felan gelmedi. Eğer tum basvuranlara gönderilmişse bana gelmeyince acaba başvurumda bir sıkıntı mı var diye diye düşünmeden edemedim.
Benim gibi mail gelmeyen var mi? Yoksa dediğim gibi belli kişilere mi gönderiliyor? -
Toplu mail demişsin hocam. Bana mail felan gelmedi. Eğer tüm başvuranlara gönderilmişse başvurumda bir sıkıntı mı var diye düşünmeden edemedim.
Benim gibi olanlar var mı? Yoksa belli kişilere mi gönderildi? -
@economist34 Banada gelmedi hocam siyasal bilgiler iktisat çıkışlıyım.
-
@economist34 siyasal bilgiler fakültesi mezunlarına da gönderilmiş olabilir hocam, zaten size gönderilmediyse problem yoktur
-
@economist34 hocam bana da gelmedi valla bende korktum yarin arasak mi ki